Νίκη με ανατροπή για τον Μακεδονικό Φούφα

Πολύ σπουδαία νίκη που του επιτρέπει να είναι μια ανάσα από τη κορυφή πέτυχε ο Μακεδονικός Φούφα κερδίζοντας με ανατροπή τον Αχέροντα Καναλακίου με 2-1.

Πολύ σπουδαία νίκη που του επιτρέπει να είναι μια ανάσα από τη κορυφή πέτυχε ο Μακεδονικός Φούφα κερδίζοντας με ανατροπή τον Αχέροντα Καναλακίου με 2-1.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες .

Διαιτητής του αγώνα ο  κ. Θεοδωρόπουλος (Δράγος- Δούμτσης) από το Σ.Δ. Φλώρινας.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 4ο ο Χρηστογιάννης εκτέλεσε φάουλ από το σημείο του κόρνερ η άμυνα αδράνησε ο Σταυρίδης δεν έκανε έξοδο και ο Πάνος με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Από εκεί και μετά είχαμε ένα μονόλογο του Φούφα που δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες.

Στο 11ο σουτ του Μαυροματίδη μπλόκαρε ο Ραχιώτης και στο 12ο σέντρα Ματούλα κεφαλιά Χάιτα ο Ραχιώτης μπλόκαρε και πάλι.

Στο 18ο μονοκόματο σουτ του Μαυροαματίδη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 27ο σέντρα Τοπάλη άστοχη έξοδος Ραχιώτη ο Ματούλας έπιασε τη κεφαλιά για να διώξει πάνω στη γραμμή ο Φράγκος.

Στο 36ο σέντρα Σιδηρόπουλου γυριστό σουτ του Μαυροματίδη ψηλά άουτ και στο 43οφάουλ Τοπάλη κεφαλιά Χάιτα μπλόκαρε ο Ραχιώτης.,

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σταυρίδης έδιωξε δύσκολα την εκτέλεσε κόρνερ του Χρηστογιάννη και στο 53ο ο Τοπάλης με εκτέλεσε φάουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 57ο σέντρα Σιδηρόπουλου κεφαλιά Καλογιανίδη άουτ και στο 70ο όμορφος συνδυασμός Μαυροματίδη- Τοπάλη σουτ του τελευταίου από πολύ καλά θέση μπλόκαρε ο Ραχιώτης.

Στο 72ο όμως σέντρα Τοπάλη μονοκόμματο σουτ του Μαυροματίδη και 2-1 ενώ στο 75οφάουλ Τοπάλη κεφαλιά Τακίδη εκπληκτικά σε κόρνερ ο Ραχιώτης. Από την εκτέλεση του η μπάλα έφτασε στο Μαυροματίδη που σούταρε άουτ.

Μακεδονικός Φούφα: Σταυρίδης, Δινοβίτσης (52ο Χαραλαμπίδης), Σιδηρόπουλος, Κοπατσάρης, Τακίδης, Φωτιάδης, Μπίντσης (70ο Μόσχος), Τοπάλης, Χάιτας (91οΜανιδάκης), Ματούλας (52ο Καλογιανίδης), Μαυροματίδης.

Αχέρων Καναλακίου: Ραχιώτης, Ζδράβος, Χρηστογιάννης, Φράγκος, Πάνος, Καρίπογλου (46ο Μιχάλης), Νόνας, Γούλας, Κούσης (91ο Κώστας Σ.), Αναστασίου (68ο Λουκούμης), Νικολάου (77ο Τζίμας Φ.)

ΠΗΓΗ: e-ptolemeos



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...