Νίκη που επαναφέρει την αισιοδοξία στην Α.Ε. Τρικόρφου….

IMG_6956Πήρε την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα η Α.Ε. Τρικόρφου  νίκη που τουλάχιστον μπορεί να δώσει μια μικρή δόση αισιοδοξίας στους παίκτες της ομάδας. Βέβαια χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να αποφύγει η ομάδα του Τρικόρφου τον υποβιβασμό. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αμφίλοχος καλύτερος στο Α’ μέρος έχασε ευκαιρίες που θα του έδιναν το προβάδισμα έτσι το  σκορ στο ημίχρονο έμεινε στο μηδέν . Στο 58’ οι γηπεδούχοι ανέβασαν  στροφές και στο 58’ ο Δεδότσης κέρδισε πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος εύστοχα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 85’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του  Στάμου αλλά ο Φλωρόπουλος απέκρουσε σωτήρια. Στο 90’ σε ανατροπή του Γιαβρούτα Α.Γ. από τον Σαπάτη ο διαιτητής κ. Διώτης καταλόγισε πέναλτι την εκτέλεση ανέλαβε ο Κυρίτσης Γιωρ. Μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα βρήκε την ψυχραιμία να στείλει την μπάλα στα δίκτυα στην επαναφορά. Σε αυτή την φάση αποβλήθηκε  τερματοφύλακας του Αμφίλοχου  Σαπάτης    ( Από πιο καλά παιδιά του Πρωταθλήματος) για εξύβριση φιλάθλου, μια άτυχη στιγμή για το παίκτη του Αμφίλοχου που πάνω στην ένταση του αγώνα βγήκε εκτός εαυτού.

Από το Τρίκορφο διακρίθηκαν οι Φλωρόπουλος, Μυτηλήνης Κ. και Μυλωνάς Α., ενώ από τον Αμφίλοχο οι Στάμος, Λιόκαυτος, Κηρόσημος και Ράπτης.

ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ: Φλωρόπουλος, Κυρίτσης Γιωρ., Κουκούτσης (46’ Δεδότσης Δ.), Μυλωνάς Χ., Δημητρόπουλος, Αναγνωστόπουλος (79’ Κυρίτσης Γρ.), Μυτηλήνης Σ. (89’ Δεδότσης Χ.), Γιαβρούτας Α.Γ., Γιακουμέλος, Μυτηλήνης Κ., Μυλωνάς Α.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Σαπάτης, Ψωμοδότης, Ζαβιτσάνος, Δράκος, Λιανός, Στάμος, Λιόκαυτος (30’ λ.τ. Μπεκατώρος), Καβαλλάρης (75’ Παύλος), Κηρόσημος, Ράπτης, Ευθυμίου.

ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 2-0

Το φίλμ του αγώνα:

24’ Σουτ του Στάμου έξω από την περιοχή δύσκολα σε κόρνερ ο Φλωρόπουλος.

38’ Ο Ευθυμίου κερδίζει τις κόντρες μέσα στην περιοχή από τον Μυλωνά Χ., πλασάρει και η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

45’ Δυνατό σουτ του Μυλωνά Α. λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

54’ Φάουλ του Ράπτη αποκρούει ο Φλωρόπουλος, κεφαλιά του Ευθυμίου στο κάθετο δοκάρι και απομάκρυναν οι αμυντικοί.

58’ ΓΚΟΛ 1-0. Από βολέ του Φλωρόπουλου ο Δεδότσης Δ. κερδίζει στο σπρίντ τον Δράκο που τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή. το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο ίδιος.

74’ Ωραία σέντρα του Μυτηλήνη Κ., κεφαλιά του Δεδότση Δ. λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

85’ Κόρνερ του Ράπτη, κεφαλιά του Στάμου στο πρώτο δοκάρι, αποκρούει σωτήρια ο Φλωρόπουλος και απομάκρυναν οι αμυντικοί.

90’ ΓΚΟΛ 2-0. Κάθετη πάσα του Γιαβρούτα Α.Γ., ο Γιακουμέλος φεύγει μόνος, περνάει και τον Σαπάτη που τον ανατρέπει και καταλογίζεται πέναλτι. Σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Αμφιλόχου γιατί εξύβρισε φίλαθλο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κυρίτσης Γιωρ. άστοχα, αλλά στην επαναφορά με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 2-0.

 .......................



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...