Νίκη πρόκρισης έκανε ο Ηρακλής

Την πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν πανηγύρισε ο Ηρακλής που κέρδισε με 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο Καυταντζόγλειο, με τους “κυανόλευκους’ να βάζουν βάσεις πρόκρισης στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν ο Γιάννης Πασάς που πέτυχε δύο γκολ για την ομάδα του, με τον Αλέξανδρο Κούρο να πετυχαίνει το τρίτο και ομορφότερο τέρμα της αναμέτρησης.

Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε με δύο γκολ του Γιάννη Πασά, να προηγηθεί με 2-0, βάζοντας πολύ δύσκολα στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού.

Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη, έψαξαν από νωρίς το γκολ και μόλις στο 7’ είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με τον Λάμπρου να βλέπει τον Χιώτη να του λέει όχι στο σουτ που επιχείρησε.

Στο 17’ οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη τους ευκαιρία, με τον Ρομάνο αρχικά και τον Τσιάρα στη συνέχεια να μην μπορούν να νικήσουν τον Περνίς, που έσωσε την εστία του.

Η συνέχεια ανήκει εξ’ ολοκλήρου στους «κυανόλευκους», με τον Περόνε στο 30’ να χάνει την ευκαιρία να σκοράρει, όταν από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα πάνω στον Χιώτη. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ηρακλής πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Γιάννη Πασά να ανοίγει λογαριασμό στη φετινή χρονιά, με τον Ελληνα μεσοεπιθετικό να εκμεταλλεύεται την εξαιρετική ασίστ του Αγγελόπουλου.

Το γκολ αυτό έδωσε στον Ηρακλή τη ψυχολογία που τόσο του έλειπε με τον ίδιο παίκτη στο 43’ να χτυπάει και πάλι και να σκοράρει για δεύτερη φορά, με τους παίκτες του Παντελίδη, να εκμεταλλεύονται απόλυτα την ωραία αντεπίθεση που έβγαλαν.

Μην έχοντας άλλη επιλογή ο Απόλλων Σμύρνης, βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να ψάξει ένα γρήγορο γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, με εξαίρεση δύο μακρινά σουτ, οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν την εστία του Περνίς.

Ο Ηρακλής που κάθισε πάνω στο σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με εξαίρεση ένα σουτ του κορυφαίου του παίκτη στο σημερινό παιχνίδι, του Πασά, και μία διπλή ευκαιρία, που είχε στο 68′  με τους Μοντέιρο και Λάμπρου, δεν έκανε άλλες φάσεις.

Στο 74′ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες στο παιχνίδι, καθώς οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, με τον Κονέ να αντικρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κάπου εκεί, επί της ουσίας τελείωσε και το παιχνίδι, με τον Ηρακλή, να πετυχαίνει και τρίτο γκολ, με τον Αλέξανδρο Κούρο να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα με το καταπληκτικό τέρμα που πέτυχε 86′ της αναμέτρησης, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι!

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Περνίς, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Στάμου, Ζιαμπάρης (46’ Μπαρτολίνι), Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος, Πασάς (85′ Κούρος), Μοντέιρο, Λάμπρου, Περόνε (74′ Λουκίνας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Κύργιας, Δεληζήσης, Πάνος, Κάσσος (46’ Διαμαντόπουλος), Ρομάνο, Σιατραβάνης, Αλμπάνης (77′ Καλλέργης), Βαλεριάνος, Τσιάρας (65′ Τζάνης), Κονέ.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...