Νίκος Παππάς: «Τα παιδιά μας αξίζουν ένα διαδίκτυο δημιουργικό»

Με αφορμή την Ημέρα Ασφαλέστερου Διαδικτύου

Ασφαλέστερο και ποιοτικότερο διαδίκτυο για τη νεολαία θέλει να δημιουργήσει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης με το σύνθημα «Γίνετε η αλλαγή. Ενωθείτε για ένα καλύτερο Διαδίκτυο».

Με αφορμή τη σημερινή Ημέρα Ασφαλέστερου Διαδικτύου, που εορτάζεται -για 14η χρονιά- σε περισσότερες από 160 χώρες σε όλον τον κόσμο όπως επίσης και στην Ελλάδα, ο υπουργός κ. Νίκος Παππάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά στην Ελλάδα αξίζουν ένα διαδίκτυο δημιουργικό με ασφαλές περιεχόμενο και δυνατότητες, που θα τα προετοιμάζει ώστε να γίνουν πολίτες του μέλλοντος.

Όλοι μας, γονείς, εκπαιδευτικοί και Πολιτεία, οφείλουμε να κάνουμε το μέγιστο ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο ψηφιακό περιβάλλον για τα παιδιά μας».

Ο σεβασμός προς τους άλλους ψηφιακούς χρήστες, η δημιουργική ενασχόληση και η ορθή συμπεριφορά στο διαδίκτυο, όπως και η καταπολέμηση του «ψηφιακού αναλφαβητισμού» των ενηλίκων δεν βρίσκονται μονάχα στο επίκεντρο του εορτασμού της χώρας μας, αλλά και στο επίκεντρο της πολιτικής που σχεδιάζει και υλοποιεί το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...