Με μια μακροσκελή ανακοίνωση,ο εντεταλμένος για τα αδέσποτα του δήμου Ναυπακτίας δημοτικός σύμβουλος Ντίνος Ζορμπάς επανέρχεται για τελευταία-όπως επισημαίνει-φορά στο θέμα της διαχείρησης απαντώντας σε σημεία της ανακοίνωσης της φιλοζωικής

Η ανακοίνωση αναρτήθηκε στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Vol3 και τελευταίο Ψέματα απειλές καταγγελίες.

Θέλω να ζητησω συγνώμη εκ των προτέρων για το μεγάλο κείμενο αλλά πρέπει να το διαβάσετε για να έχετε εικόναΔεν διάλεξα εγώ αυτόν τον τρόπο αλλά δεν γίνεται να μένουν αναπάντητα τα ψέματα!Κάθε φιλοζωική φροντίζει 300 περίπου σκυλιά.

Τα υπόλοιπα τα φροντίζουν φιλοζωοι που δεν είναι σε ένα από τα σωματεία και μας κατηγορούν γιατί δίνουμε τροφές και σε αυτούς!!!!Δηλαδή να μην δίνουμε στην Αλκυόνη? Να μην δίνουμε στα χωριά??Ποιοι θα πάνε να ταισουν στην γραμμένη οξιά γάτες? Στην κάτω Βασιλική? Αναβρυτή? Καταφύγιο? Δάφνη? Σκάλα? Αντίρριο? Κάστρο? Και σε πολλά ακόμα σημεία!Κάθε τσουβαλι που δίνει ο Δήμος έχει όνομα και ημερομηνία διαθέσιμα στους πάντες!Μέχρι χθές έλεγαν έχουμε 8 μήνες να δώσουμε τροφές μετά έγινε ένας χρόνος και εχθές 5 μήνες!!!! Μπορεί οι τροφές να μην φτάνουν πάντα αλλά όταν πας σε ένα δρόμο πετάς τσουβαλι 20 κιλά κάτω τρώνε τα 3 κιλά και το υπόλοιπο πάει άχρηστο όχι δεν φτάνουν!

Και η άλλη φιλοζωική έχει πρόβλημα δεν ήρθε ποτέ να πει θα αφήσω τα σκυλιά στον δρόμο η θα στα φέρουμε στο ΔημαρχείοΌταν πρότεινα να πάμε σε φούρνους και μαγαζιά να ζητήσουμε να παίρνουμε φαγητά που πετάνε μου είπαν μόνο κροκέτες να το καταλάβω για το καταφύγιο, για έξω γιατί όχι ???

Οταν βγαίνει ένα πρόγραμμα ξεχρεωνουν τα παλιά δηλαδή τα φετινά του 21 του 21 του 20 του 20 του 19. Μα τότε μας είπαν είχαν 50 σκυλιά!Και εφόσον όλα ήταν καλά πριν αναλάβω εγώ γιατί έβριζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ τον τότε αντιδήμαρχο?? Λένε ότι ο δήμος τούς πήγε 100 σκυλιά στο καταφύγιο!!! Ο δήμος δεν έχει πάει πάνω από 10 στο συγκεκριμένο. Μαλιστα σε περίπτωση πέρυσι που 3 σκυλιά στο Κεφαλόβρυσο έκαναν επιθέσεις, σε κάλεσμα μας να τα περισυλλέξουν, μας απείλησαν ότι εάν τα πάρουμε και τα πάμε αλλού θα μας θα απευθυνθούν στον εισαγγελέα…Αποτέλεσμα? Τα σκυλιά επιτεθηκαν σε πολίτη.Τι έγινε? Εγώ έφαγα μήνυση!Είναι συνεχείς οι φορές που πολίτες μάς καταγγελουν επιθέσεις και η συγκεκριμένη φιλοζωική μάς απειλει ότι εάν πάρουμε από εκεί τα σκυλιά ακολουθει η γνωστή καραμελα του εισαγγελέα!

Η συγκεκριμένη φιλοζωική έχει κάνει επανειλημμένα καταγγελιες στην άλλη που υπάρχει στην πόλη μας με το πρόσχημα ότι δεν είναι σε καλό περιβάλλον λες και στο δικό τους καταφύγιο τους διαθέτουν wi fi και βλέπουν champions League. Κανένα καταφύγιο δεν είναι καλό.Ολα τα Αδέσποτα πρέπει να είναι σε σπίτιαΟ λόγος που το κάνουν είναι γιατί κάποια από τα σκυλιά που τρώνε κότες η κάνουν επιθέσεις τα έχουμε πάει και εκει.Απειλές κάθε μέρα στον Δήμο στο άλλο σωματείο σε πολίτες.Χθες θυμήθηκαν το πρόγραμμα Άργος όταν μέχρι προχθές δεν το ήθελαν (ούτε και εγώ βέβαια αλλά ο νόμος άλλαξε και πλέον είναι υποχρεωτικο) γιατί αφορά καταφύγιο για 30 σκυλιά αλλά όχι μόνιμης διαμονής.

Ο Δήμος είχε κάνει πρόσκληση ενδιαφέροντος αλλά δεν είχε βρεθεί χώρος. Πριν κάποιους μήνες άλλαξαν οι προδιαγραφές και μπορούσε να γίνει και σε χορτολιβαδικη έκταση και άμεσα σε συνεργασία με το δασαρχείο βρήκαμε χώρο ετοιμάζουμε την μελέτη και θα είμαστε έτοιμοι πλέον να μπούμε στο πρόγραμμα.Εχουμε κατάθεση αίτημα για αυτοκίνητο περισυλλογής και ένα πρόγραμμα 19χ€ για στείρωσεις.Με επιλεκτική μνήμη σε χθεσινή ανακοίνωση δεν θυμούνται ποτέ ακριβώς έγινε αναστειλωση της περίφραξης και πόρτες με δικά μου χρήματα και μου έλεγαν “Ντίνο μας έσωσες” αλλά δεν θυμούνται τώρα ποτέ έγιναν ακριβώς.Όπως δεν ξέρουν ότι έχω δώσει και χρήματα από την τσέπη μου για τ στειρώσεις φάρμακα ακόμα και τις πινακίδες στα παπάκια εγώ τις πλήρωσα αλλά δεν θυμούνται Η συγκεκριμένη φιλοζωική εδώ και καιρό έχει σταματήσει να ασχολείται με περισυλλογες

Γι’αυτό τον λόγο προσλάβαμε 2 άτομα για 2 χρόνια να κάνουν περισυλλογες και να τους βοηθούν και στο τάισμα Άτομα από το δικό τους σωματείο! ομως το μόνο που κάνουν είναι να στέλνεουν μαιλ και να κάνου καταγγελίες και η υπηρεσία αντί να ασχοληθεί με τον διαγωνισμό για την διαχείριση καθετε να απαντάει σε μαιλ!Πριν λίγες μέρες που μας ειδοποίησαν για κάποια κουτάβια.Η συγκεκριμένη φιλοζωική πρώτα πήγε στην αστυνομία να κάνει καταγγελία στον δήμο μετά στα σάιτ να ανεβάσουν την καταγγελία, αλλά για τα κουτάβια ούτε καν.

Εμείς ομως είχαμε ηδη φροντίσει για αυτά.Με έγγραφο που μας έστειλαν ΑΠΑΙΤΟΥΝ υπάλληλοι του δήμου 8ωρο να ταιζει τα αδέσποτα στο καταφύγιο και έξω!! ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΌΓΟΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ?ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΈΣ ΜΙΛΑΜΕ?? Ο ΕΘΕΛΟΝΤΉΣ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΑΠΟ ΑΓΆΠΗ ΟΧΙ ΑΠΌ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΑΦΉΣΕΙΣ ΤΑ ΑΔΈΣΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΌΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΊΣΕΙ Η ΠΟΛΗ ΕΊΝΑΙ ΦΙΛΟΖΩΊΑ?? Δικά τους λόγια είναι!!

Όπως και ότι το έχουν κάνει ήδη ώστε ο κόσμος να επιτεθεί στον Δήμο!Είναι κρίμα την ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΊΖΟΥΝ ΜΌΝΟΙ ΤΟΥΣ .Η ευχαρίστηση τους πλέον είναι να γράφουν ψέματα και να χαίρονται με ύβρις από ανθρώπους που ούτε καν ξέρουν που είναι η Ναύπακτος.

Να αφήνουν σχόλια εμετικά κατά των Ναυπακτιων αλλά να διαγραφούν ότι σχολιο δεν τους βολεύει! Είμαι και θα είμαι εδώ να κάνουμε ολοι το καλύτερο για τα Αδέσποτα αλλά ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΑΛΛΙΩΣ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...