Καταλαβαίνω ότι η Λάσπη στον ανεμιστήρα είναι καλό άθλημα για όποιον δεν έχει κάτι σοβαρό να πει.Είναι εύκολο να “χτυπάς” αυτούς που δουλεύουν και κάνουν πράγματα που αν γινόντουσαν σε άλλους Δήμους θα χτύπαγες παλαμάκια μέχρι να σε πονέσουν τα χέρια σου.Είναι εύκολο να συγκρίνεις κατασκευές που θα κρατήσουν χρόνια από άλλες που είναι για λίγους μήνες, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΚΑΡΑΒΙ ΚΟΥΠΕΣ ΜΠΑΛΑ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΑΝΑΤΊΜΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΤΟ 5ΠΛΑΣΙΟ (που να ψάχνεις τώρα πόσο έχει πάει το σίδερο), είναι φυσικό δεν θες να τα βλέπεις τόσα χρόνια μπροστά σου και να σου θυμίζουν ότι δεν έχεις κάνει ποτέ τίποτα.

Είναι εύκολο να κάνεις 5 κατασκευές σε 5 πλατείες και να τις παρατάς να ξεχειλίζουν αλλά είναι δύσκολο να βάζεις σε όλη την επικράτεια του Δήμου και σε σχολεία για να αποκτούν παιδεία ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ τα παιδιά μας και αυτό που κάνεις να έχει πραγματικά αποτελέσματα και όχι φωτοβολίδες.Ξέρω σας χαλάει να ακούγεται ο Δήμος μας(ΑΛΉΘΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΓΆΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΆΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ Π.Χ. ΚΙΛΕΛΕΡ ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ;) και να έχει εξωστρέφεια γιατί εσείς έχετε μάθει αλλιώς αλλά εγώ δεν είμαι έτσι και θα συνεχίσω να μην είμαι όπως εσείς και θα με κρίνουν οι πολίτες. Υγ.

1ΈΠΟΝΤΑΙ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ ΣΕ ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥΥγ.

2Λόγω του ότι δέχτηκα και απειλές τηλεφωνικά και επειδή ξέρω ότι ψάχνατε εάν παίρνω μισθό ή όχι ρωτήστε τις φιλοζωικές που έχουν πάει τα λεφτά αυτά όταν εσείς δεν έχετε δώσει ούτε τον πυρετό σας.

Υγ.3Μόνο δύναμη μου δίνουν τέτοιες επιθέσεις από άτομα που κοιμούνται και ξυπνάνε έχοντας στο μυαλό τους μόνο την καρέκλα,άτομα που δούλευαν με μόνο σκοπό τον ψηφοφορικο τους στρατό, άτομα που χώριζαν χωριά στους δικούς μας και τους άλλους, άτομα που τους έπιασε ο πόνος για τους επαγγελματίες στην Ναύπακτο αλλά ψώνιζαν Πάτρα και τους Ναυπακτιους τους άφησαν απλήρωτους 100νταδες χιλιάδες ευρώ και πόσα πόσα πόσα ακόμα που θα έρθει η ώρα τους να τα πούμε.

Υγ4 και τέλος πόσο αστείοι φαίνεστε κάποιοι που γλύφετε εκεί που φτυνατε ενώ ξέρετε την πραγματικότητα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...