Ν. Δένδιας: Τα τάγματα της Χρυσής Αυγής θα συντριβούν

Ν. Δένδιας: Τα τάγματα της Χρυσής Αυγής θα συντριβούν
Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή με αφορμή το μεταναστευτικό.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή εξέφρασε την αντίθεσή του στη δημόσια συνάθροιση αλλοδαπών. 

«Το Σύνταγμα προβλέπει το δικαίωμα συνάθροισης Ελλήνων και όχι αλλοδαπών», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κασιδιάρης προσθέτοντας: «Προ ολίγων ημερών, γίναμε όλοι μάρτυρες ενός θλιβερού φαινομένου, να συγκεντρώνονται Πακιστανοί, ως επί το πλείστον λαθρομετανάστες, που μεταχειρίστηκαν προκλητικές και απειλητικές εκφράσεις κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων πολιτών. Ο Τζαβέντ Ασλάν, που φέρεται ως πρόεδρός τους, είπε πως “αν θέλουν πόλεμο θα έχουμε πόλεμο”.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής διερωτήθηκε «γιατί δεν συνελήφθη ο εν λόγω κύριος;»

Ο κ. Κασιδιάρης έστρεψε τα πυρά του και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «θα πρέπει να αλλάξει τον τίτλο του σε ΠΑΣΟΚ – Πακιστανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα – εφόσον οι Πακιστανοί το έχουν αναγνωρίσει ως δικό τους».

Στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής απάντησε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Νίκος Δένδιας χρησιμοποιώντας υψηλούς τόνους.

«Το άρθρο 11 του Συντάγματος στο οποίο αναφερθήκατε επίσης, προβλέπει το δικαίωμα συναθροίσεων “ήσυχα και χωρίς όπλα” και λέω προς πάσα κατεύθυνση, ότι τάγματα εφόδου καπηλευόμενα τα εθνικά σύμβολα, δεν πρόκειται να γίνονται ανεκτά. Οτιδήποτε τέτοιο θα συντριβεί», ανέφερε στην απάντησή του ο κ. Δένδιας.

«Κοιτάξτε να συντρίψετε την εγκληματικότητα και να αφήσετε τα δήθεν τάγματα εφόδου, που βρίσκονται μόνον στην φαντασία σας», ανταπάντησε ο κ. Κασιδιάρης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...