Ν. Στάικος: Επιτρέψτε την παρουσία των φιλάθλων κρατήστε τον αθλητισμό ζωντανό

Ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα Νίκος Στάικος προχώρησε σε μια δήλωση που σίγουρα βρίσκει φιλάθλους αλλά και παράγοντες σύμφωνους. Η  διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων χωρίς φιλάθλους είναι μια θηλιά στο λαιμό των ομάδων που τις φέρνει στο χείλος του γκρεμού  αφου εκτός από τα μεγάλα ποσά που πληρώνουν για την διαιτησία είναι συνεχώς μόνοι του στα καθημερινά έξοδα  βάζοντας πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κρατήσουν όρθιες τις ομάδες.  Ο κ. Στάικος ζητά λίγες ώρες πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων η πολιτεία να αλλάξει στάση ή να αναλάβει μαζί με την ΕΠΟ τις ευθύνες της. Πρόκειται για μια δήλωση που θα συζητηθεί και θα βρει όπως προαναφέραμε πολλούς δίπλα της. Δεν πρέπει γήπεδα που πληρούν τις προϋποθέσεις να μένουν άδεια  σε επίσημα παιχνίδια.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του Ναυπακτιακού Αστέρα:

Η απόφαση της πολιτείας  για την διεξαγωγή αγώνων χωρίς την συμμετοχή των φιλάθλων ως διοίκηση μας βρίσκει αντίθετους . Πρόκειται για μια καταστροφική απόφαση που θα φέρει πολλές ομάδες σε αδιέξοδο. Η πολιτεία θα πρέπει να επανεξετάσει το θέμα και να επιτρέψει  την προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα με αυστηρά μέτρα και ελέγχους αλλά και με μειωμένο αριθμό σε σχέση με την χωρητικότητα του γηπέδου.

Η ομάδα μας αγωνίζεται σε ένα από τα πιο οργανωμένα γήπεδα της Δυτικής Ελλάδας χωρητικότητας περίπου 2500 θεατών και είναι άδικο σε ένα τέτοιο γήπεδο να υπάρχουν άδειες εξέδρες. Η παρουσία των φιλάθλων  είναι απαραίτητη  για το μέλλον των ομάδων . Η διοίκηση μας όπως και άλλες δίνουν καθημερινά μια δύσκολη μάχη σε μια εποχή που υπάρχουν πολλές δυσκολίες. Θέλουμε την πολιτεία  δίπλα μας και είμαστε εδώ για να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην τήρηση όποιων μέτρων χρειαστεί για να είναι ο κόσμος ασφαλής μέσα στο γήπεδο.

Ο κόσμος στο γήπεδο  δεν είναι μόνο για την ψυχολογική στήριξη των αθλητών αλλά είναι μια οικονομική ανάσα για να μπορέσουν οι ομάδες να επιβιώσουν . Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι το κόστος της διαιτησίας στους εντός έδρας αγώνες αγγίζει και σε μερικές περιπτώσεις ξεπερνά τα 1000 Ευρώ ,η πολιτεία αφού είναι αποφασισμένη να πάρει μια οριζόντια απόφαση που απαγορεύει την είσοδο στο γήπεδο θα πρέπει να αναλάβει το κόστος αυτό  μαζί με την διοργανώτρια αρχή (ΕΠΟ) καθώς έτσι θα βοηθήσουν  τις ομάδες να μείνουν ζωντανές.

Επιτρέψτε την παρουσία των φιλάθλων κρατήστε τον αθλητισμό ζωντανό.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...