Ξέχασαν την Ολυμπίου στην τελική πρόβα

Ξέχασαν την Ολυμπίου στην τελική πρόβα
Τα ευτράπελα συνεχίζονται για την κυπριακή αποστολή στο Malmo της Σουηδίας, με πιο πρόσφατο αυτό που συνέβη χθες αργά το απόγευμα.

Τι έγινε ακριβώς;

Πολύ απλά οι διοργανωτές της φετινής Eurovision ξέχασαν να στείλουν λεωφορείο στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η κυπριακή αποστολή, με αποτέλεσμα η Δέσποινα Ολυμπίου να χάσει παραλίγο την τελική πρόβα του Α’ ημιτελικού.

Έγινε ένας πανικός, όπως γράφει το must.com.cy,  μέχρι να βγει στην σκηνή και κυριολεκτικά ανέβηκε σχεδόν λαχανιασμένη. Αυτό ήταν πάρα πολύ σοβαρό γιατί χθες στην τελική πρόβα του Α’ ημιτελικού, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ψήφισαν οι επιτροπές των χωρών που συμμετέχουν και όχι μόνο.

Ένα άλλο ευτράπελο που σημειώθηκε χθες το βράδυ και κατά τη διάρκεια της τελικής πρόβας ήταν με τον τραγουδιστή του Βελγίου Roberto Bellarosa, ο οποίος δεν άκουγε από τα ακουστικά λόγω τεχνικού προβλήματος της σουηδικής παραγωγής.

Για το λόγο αυτό μετά το τέλος και των 16 τραγουδιών, ο Βέλγος τραγουδιστής κλήθηκε να επαναλάβει το τραγούδι του «Love Kills» για τις επιτροπές.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...