Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου:Αδυνατεί να πάει σπίτι του με την πρώτη βροχή-Οδοιπορικό του Ν.Ν. στην περιοχή του παλιού Νερόμυλου που μετατρέπεται σε χείμαρρος(Βίντεο)

Κραυγή αγωνίας κατοίκου στο Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου

Ένα διαχρονικό πρόβλημα που βασανίζει κάτοικο της περιοχής Ξηροπηγάδου και οι επιπτώσεις της εκτροπής των νερών του χειμάρρου Τζάβαρη είναι για τον ίδιο και την οικογένειά του μια μικρή “οδύσσεια” προκειμένου να φτάσει στο σπίτι του.

Από το σημείο της Εθνικής οδού,και νοτιότερα, στο ύψος των τελευταίων πρατηρίων υγρών καυσίμων τα νερά του Τζάβαρη που κατακλύζουν το οδόστρωμα βρίσκουν διαφυγή σε ένα παλιό αγροτικό δρόμο που διαπερνούσε τον παλιό νερόμυλο της περιοχής,με αποτέλεσμα, χρόνια τώρα,ο δρόμος αυτός να έχει καταστεί αφ’ενός αδύνατον να μπορεί κάποιος να τον διασχίσει λόγω των φερτών υλικών που εναποτείθενται από τα ορμητικά νερά,αφ’ετέρου,το πρόβλημα αυτό να καταλήγει πολύ νοτιότερα μέσα σε αγροτικές εκτάσεις που πλημμυρίζουν αφού τα νερά δεν έχουν τρόπο να διαφύγουν με ορθολογικό και διαχειρίσημο τρόπο.

Αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα παραμένει με κάτοικο της περιοχής να μην μπορεί να φτάνει με ασφαλή τρόπο τόσο για τον ίδιο όσο και για το όχημά του στο σπίτι του.

Το Nafpaktianews βρέθηκε στο σημείο,κατέγραψε την πορεία των νερών που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας,οι οποίοι υψώνουν κραυγή αγωνίας ότι είναι “ξεχασμένοι απ’όλους”

Δείτε εικόνες



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...