«Ξύλο» on air για τη Χρυσή Αυγή! (VIDEO)

«Ξύλο» on air για τη Χρυσή Αυγή! (VIDEO)
Έντονη λογομαχία είχαν στη χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή «Ευθέως» του Σκάι ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος απειλούσε συνεχώς να αποχωρήσει από το στούντιο σε ερώτηση για το φασιστικό χαιρετισμό στη διάρκεια του φεστιβάλ της νεολαίας της Χρυσής Αυγής απέφυγε να απαντήσει και είπε χαρακτηριστικά:«Για τις 2.000 αυτοκτονίες του μνημονίου δε φταίει η Χρυσή Αυγή. Δεν χαιρετάμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Ο φασιστικός χαιρετισμός δεν είναι ο επίσημος χαιρετισμός της Χρυσής Αυγής. Αν δείτε τα πλάνα θα δείτε ότι ελάχιστοι χαιρέτισαν μ’ αυτό τον τρόπο. Εγώ δε στη διάρκεια της ομιλίας μου είπα ότι μας κατηγορούν ότι χαιρετούμε έτσι, αλλά στην πραγματικότητα αυτά τα χέρια είναι καθαρά, είναι έντιμα, δε στάζουν το αίμα αυτών που αυτοκτόνησαν».

Ισχυρίστηκε πως η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής είναι ο λαικός εθνικισμός και όχι ο Ναζισμός.

Πρόσθεσε δε πως το καθεστώς της 4ης Αυγούστου, του Ιωάννη Μεταξά, συγκροτεί το αξιακό υπόβαθρό του.

Στις αναφορές του δημοσιογράφου για τις ομοιόμορφες στολές της Χρυσής Αυγής, στις οποίες είναι γραμμένα τους συνθήματα όπως τα ακόλουθα: «Να ξεβρωμίσει ο τόπος», «να πάρουμε τους δρόμους» κ ο επικεφαλής του κόμματος αποκρίθηκε: «Όπου βλέπεις να φοράνε ομοιόμορφες φανέλες δίπλα στο γήπεδο του Ολυμπιακού είναι τάγματα εφόδου; Γιατί δεν απαντάς ρε χριστιανέ του Θεού; Άσε τη σάλτσα, ωχ! Παρακάτω θα πηγαίνεις γιατί δεν μπορείς να σταθείς πουθενά!».

Στη συνέχεια, o κ.Μιχαλολιάκος, καταφέρθηκε εναντίον του Σκάι, όπου προεκλογικά, όπως είπε, δεν τον είχαν καλέσει ποτέ, λέγοντας ότι «αυτό είναι ξεφτίλα της ψευτοδημοκρατίας του καναλιού».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...