Οι διάλογοι της ντροπής με αφορμή το χαμένο cd που καίει κόσμο

Οι διάλογοι της ντροπής με αφορμή το χαμένο cd που καίει κόσμο
Η δήλωση του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου που ισχυρίζεται ότι έχασε το cd με την Λίστα Λα γκάρντ που καίει κόσμο άναψε φωτιές όπως έιναι φυσικό στο κοινοβούλιο.

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλησε να πιέσει  τον πρώην υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου  Οικονομικών  να δώσει απαντήσεις για το cd  της περιβόητης λίστας Λα γκαρντ  που ισχυρίζεται ότι έχασε γεγονός που φόρτισε την ατμόσφαιρα και  έφτασε τον πρώην υπουργό στα όρια του.

Άφηνε υπονοούμενα ότι ο πρώην υπουργός λειτούργησε με δόλο για να καλύψει κάποιους. Κάποια στιγμή εκείνος ξέσπασε «Με εγκαλείτε ότι επιχείρησα να καλύψω κόσμο. Κανείς δεν μου έχει κάνει μέχρι σήμερα αυτή την καταγγελία. Σήμερα βρίσκομαι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από ότι όταν μπήκα στην πολιτική . Δεν έχω off shore δεν έχω βγάλει χρήματα στο εξωτερικό, δεν έχω λογαριασμούς σε τράπεζες μόνο δάνεια έχω και δεν σας επιτρέπω».

Κωνσταντοπούλου: «Αφήστε αυτό το στυλ και πείτε που έχετε βάλει το cd».

Παπακωνσταντίνου: «Θέλετε να μετατρέψετε την συζήτηση σε κατηγορητήριο εναντίον μου, θεωρείτε ότι βρίσκεστε σε αίθουσα δικαστηρίου και σε προανακριτική διαδικασία».

Επενέβη τότε ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Αναστάσιος Νεράτζης: «Κυρία Κωνσταντοπούλου επιτέλους θέλετε να σας βλέπουν συνεχώς όταν μεταδίδεται η συνεδρίαση γι’ αυτό μιλάτε και διακόπτετε;».

Κωνσταντοπούλου «Μην υποβιβάζεται τη συζήτηση κ.Νεράτζη. Έβαλε τη χώρα στο μνημόνιο και στο άρμα της Τρόικα και θα του δείξουμε και κατανόηση;».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής όμως της απάντησε στον ίδιο τόνο λέγοντας της «Περισσότερο από σας δεν μπορεί να την υποβιβάσει κανείς τη συζήτηση».

Κωνσταντοπούλου  «Λυπάμαι γι αυτά που λέτε. Θέλετε να στηρίξετε τον κ. Παπακωνσταντίνου όπως κάνετε και με τον κ. Βενιζέλο. Με τη στάση σας βοηθάτε τη συσκότιση της υπόθεσης».

Παπακωνσταντίνου : «φτάνει έλεος πια κυρία μου». Αλλά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε ούτε αυτό αναπάντητο και του φώναξε «δεν έχετε δικαίωμα εσείς να λέτε έλεος μόνο ο Ελληνικός λαός μπορεί να φωνάζει έλεος».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...