Οι εξηγήσεις Νικολοπουλου, Καπερνάρου και Κυριαζίδη για την “στήριξη” στην Χρυσή Αυγη

Οι εξηγήσεις Νικολοπουλου, Καπερνάρου και Κυριαζίδη για την
Την απόφασή τους να μην στηρίξουν με τις ψήφους τους την άρση ασυλίας των έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής – Κασιδιάρη, Γερμενή, Παναγιώταρου, Αλεξόπουλου, Μπούκουρα και Παναγιώτη Ηλιόπουλου – προσπάθησαν να δικαιολογήσουν ο Νίκος Νικολόπουλος, Ηλίας Παναγιώταρος και Δημήτρης Κυριαζίδης.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, επιχείρησε να δικαιολογήσει το άκυρο ψηφοδέλτιο που έριξε, λέγοντας ότι θα ήθελε να ψηφίσει κατά της άρσης της ασυλίας μόνο του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, αλλά το γεγονός ότι στο ψηφοδέλτιο που διανεμήθηκε στους βουλευτές ήταν ενιαίο αυτό των Γιώργου Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα, δεν του έδωσε τη δυνατότητα να καταψηφίσει.

“Την ώρα που τον άκουγα να μιλάει για την κόρη του που θα γεννηθεί σε λίγες ημέρες, έφερα μπροστά μου τα τέσσερα πιτσιρίκια μου”, είπε και πρόσθεσε πως από τις εξηγήσεις που έδωσε ο ίδιος ο κ. Ηλιόπουλος διέγνωσε πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την δίωξή του.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Βασίλης Καπερνάρος, αιτιολογώντας το “παρών” που ψήφισε, στην περίπτωση της κατηγορίας περί “στάσης” του βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου, υποστήριξε ότι πρόκειται για μία κίνηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας σχετικά με την μη εξειδίκευση της κατηγορίας περί “στάσης”.

Τέλος,  ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης, αιτιολογώντας το “λευκό” που ψήφισε στην περίπτωση του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου – ο οποίος κατηγορείται για παράνομη χρήση συχνοτήτων- εκτίμησε ότι το αδίκημα δεν αφορούσε τη βία, ότι τελικά ο βουλευτής τη Χρυσής Αυγής κατείχε νόμιμη άδεια και δήλωσε “αλίμονο, αν η δημοκρατία εκδικείται”.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...