Οι Anonymoys ανέλαβαν την ευθύνη και προειδοποιούν για νέες επιθέσεις

Οι Anonymoys ανέλαβαν την ευθύνη και προειδοποιούν για νέες επιθέσεις
Σε δημοσιεύματα που αναφέρουν, πως δεν έγινε ηλεκτρονική επίθεση στο υπουργείο Οικονομικών αλλά είναι έργο οργανωμένου κυκλώματος, απαντούν οι Anonymous.
Σε απάντηση ενός δημοσιεύματος που αναφέρει ότι η διαρροή στο Υπουργειο Οικονομικών έγινε εκ των έσω  έχουμε να απαντήσουμε τα εξής :

1. Η Ελληνική Κυβέρνηση κάτι πρέπει να πει για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι έχουμε πληρώσει εκατομμύρια ευρώ σε συστήματα Υπουργείων που εν τέλει αποδεικνύονται “τρύπια”.

2. Υπάρχει ποτέ περίπτωση το υποτιθέμενο κύκλωμα να ήξερε κ να χρησιμοποίησε μεθόδους που χρησιμοποιούν μονο οι Anonymous? Προσπαθούν να μας πείσουν δλδ ότι υπάλληλοι του Υπουργείου που βάζουν pass 123456 ήξεραν το AnonPaste? LOL

3. Το κείμενο που εσταλει είναι σε άπταιστα Αγγλικά κ με την μορφή που γράφουν οι Anonymous. Υποθέτουμε λοιπόν ότι οι ίδιοι υπάλληλοι έγραψαν press release!!! Ξανά LOL !

Οι Anonymous πάντα αναλαμβάνουν την ευθύνη σε όποιες επιθέσεις έχουν γίνει από αυτούς κ το ίδιο έγινε κ στην συγκεκριμένη. Επιτέλους παραδεχτείτε για μια φορά ότι είστε ανίκανοι για τα πάντα κ σε κάθε ευκαιρία σας ξεβρακώνουμε. Αφήστε τα “δάκτυλος εκ των έσω” και μην προσπαθείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Κρατήστε τις ηλίθιες δικαιολογίες, θα σας χρειαστούν στο μέλλον για τα επόμενα που θα έρθουν. !!! ;))

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πηγή: brifingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...