Ολοκληρώθηκε η τελική φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου!

Ολοκληρώθηκε η τελική φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου!

Δεν διεξήχθησαν έξι συνολικά τελικοί αγωνισμάτων στίβου σε Αγόρια και Κορίτσια……!

Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας διεξήχθη στις 15-16 Μαΐου 2012 η τελική φάση του, πιο υποβαθμισμένου στην ιστορία του θεσμού, Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου.

Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των επτά ομίλων και σύμφωνα με τις επιδόσεις που σημείωσαν οι νεαροί μαθητές/αθλητές, σε έξι αγωνίσματα δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός αθλητών (έξι), που είχε θέσει το Υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός αγώνας. Μεταξύ αυτών των μαθητών/τριών που προκρίθηκαν αλλά δεν ευτύχησαν, για το λόγο που προαναφέραμε, να λάβουν μέρος σε έναν τελικό Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος ήταν και ο μαθητής του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου Χρήστος Φούντας στο αγώνισμα των 2000μ. Στιπλ, το οποίο μαζί με τα αγωνίσματα των 100μ, 3000μ., το Άλμα σε Ύψος, Όκταθλο Αγοριών και των 100μ. Κοριτσιών δεν εντάχθηκε στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Σχολικού Πρωταθλήματος!!

Επόμενος αγώνας για τον Χρήστο Φούντα, στα πλαίσια της προετοιμασίας του ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου του ΣΕΓΑΣ στις 23-24 Ιουνίου 2012,  θα είναι τα «Παπαναστάσεια 2012», τα οποία θα διεξαχθούν στην Αθήνα από τον Πανελλήνιο Γ.Σ. στις 27 Μαΐου 2012.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...