Ολοκληρώνεται το roster του ΠΑΣ με τις ανανεώσεις τεσσάρων παικτών και την προώθηση στην πρώτη ομάδα αθλητών από το εφηβικό τμήμα

Ο ΠΑΣ Ναυπάκτου ολοκληρώνει το σχεδιασμό του για την αγωνιστική περίοδο που ξεκινά την προσεχή Τετάρτη, με σκοπό να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό roster στην Ά2 ΕΣΚΑΗ. Η αρχή έγινε με την απόκτηση-επιστροφή έξι (6) παικτών, τους Σπύρο Αμπλά, Αντώνη Φρέγκου, Γιάννη Θεοδώρου, Χρήστο Πάτσιο, Γιάννη Κατσίκα και Σπύρο Αγγελόπουλο που ήρθαν να προσθέσουν ποιότητα στο σύνολο του Γιώργου Σταθάτου.

Βασική φιλοσοφία του Συλλόγου είναι να στηρίζεται στα δικά του παιδιά και σε όσους αθλητές θέλουν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα. Με χαρά λοιπόν ανανεώνει τη συνεργασία με τέσσερις (4) αθλητές του. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Πολύχρονο (1.81, SG), Λάμπρο Βαρελά (1.92, SFW), Σπύρο Ασημακόπουλο (1.91, SFW), και Νίκο Κούτρα (1.93, SFW). Επίσης, η ομάδα, πιστή στο πλάνο της για ανάδειξη νέων παικτών, εντάσσει στο roster της, τους έφηβους αθλητές της, Παναγιώτη Λαούρδα, Δημήτρη Τσάτσο, Νικόλα Παπούλια, Θανάση Παπαθανασίου, Γιώργο Σταμάτη και το νεοφερμένο Τζόναθαν Μήτσο.

Η Διοίκηση και οι Προπονητές τους εύχονται καλή αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!

Φώτο των παικτών έχουν αναρτηθεί στο facebook της ομάδας!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...