Έξι Έλληνες και δύο αλλοδαποί έκρυβαν τα ναρκωτικά ακόμη και στις παλιές εγκαταστάσεις της μονάδας βιολογικού καθαρισμού στον Πάνορμο του Μυλοποτάμου

Έξι Έλληνες μέλη μιας γνωστής οικογένειας από την περιοχή Πάνορμο του Μυλοποτάμου και δυο αλλοδαποί αποτελούσαν την σπείρα που διακινούσε στην Κρήτη μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, τα οποία μάλιστα έκρυβαν ακόμη και στις παλιές εγκαταστάσεις της μονάδας βιολογικού καθαρισμού της περιοχής!

Κατά την διάρκεια της εκτεταμένης επιχείρησης που εκτελέστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφαλείας Ρεθύμνης, της Ε.Κ.Α.Μ. Κρήτης και των Τ.Α.Ε. Μυλοποτάμου, Ρεθύμνης και Χανίων, συνελήφθησαν ο  50χρονος πατέρας, οι δύο γιοί του και ο ανιψιός του ηλικίας 28,26 και 25 χρόνων.

Ήδη, το βράδυ της Δευτέρας, είχαν συλληφθεί άλλοι τέσσερις Έλληνες μεταξύ 25 και 30 χρόνων, εκ των οποίων μια γυναίκα. Η τελευταία είχε εντοπιστεί όταν συναντήθηκε σε προκαθορισμένο σημείο μαζί με ένα από τα μέλη της οικογένειας που έφτασε με ένα αγροτικό φορτηγάκι και την προμήθευσε με κοκαΐνη, την οποία θα διακινούσε\ι στην πόλη του Ρεθύμνου μαζί με τον σύντροφό της και δυο φίλους τους που επίσης συνελήφθησαν.

Κατά τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί σε σπίτια, υπαίθριους και αποθηκευτικούς χώρους και ποιμνιοστάσια της οικογένειας, καθώς και στα δύο οχήματα που χρησιμοποιούνταν για τη διακίνηση των ναρκωτικών και κατασχέθηκαν, βρέθηκαν συνολικά 11 κιλά και 99 γραμμάρια κάνναβης12,51 γραμμάρια κοκαΐνης12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο μέτρων, δυο ζυγαριές ακριβείας, δυο πολεμικά τυφέκια, μια διόπτρα πολεμικού τυφεκίου, ένα αεροβόλο όπλο και 990 ευρώ.

Οι οκτώ συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για καλλιέργεια, κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, κατά περίπτωση.

Πηγή protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...