Ομόνοια Ναυπάκτου: Ξεκίνημα σεζόν για τις ακαδημίες μπάσκετ…

Η Ομόνοια Ναυπάκτου έχει τη χαρά να ανακοινώσει την έναρξη της καινούριας σεζόν, σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής και ειδικότερα το μίνι-μπάσκετ.

Το μίνι μπάσκετ ως προσαρμογή της καλαθοσφαίρισης στις μικρές ηλικίες, δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν από κοντά και να μάθουν σωστά ένα συναρπαστικό άθλημα, που χαρίζει έντονα συναισθήματα. Επιπλέον συνεισφέρει στην σωματική και στην διανοητική διάπλαση των παιδιών, αφού γενικότερα η ενασχόληση με τον αθλητισμό συμβάλλει στην ομαλή κοινωνικοποίησή τους, αναπτύσσει την ευγενή άμιλλα και οξύνει την ικανότητα προσοχής και αντίληψης.

Επιπλέον το τμήμα μίνι του συλλόγου για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια συμμετέχει στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ, δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο συμμετοχής στους μικρούς λάτρεις της πορτοκαλί “θεάς”.

Με χαρά η Ομόνοια Ναυπάκτου προσκαλεί αγόρια και κορίτσια μεγαλύτερα των 6 ετών στο κλειστό γυμναστήριο του Αντιρρίου στις κάτωθι ώρες να εγγραφούν και να προπονηθούν:

Παρασκευή 17.30-19.00

Σάββατο 10.00-12.00

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στον υπεύθυνο για την οργάνωση και λειτουργία της ακαδημίας, κ. Παπούλια Κωνσταντίνο (τηλ. 6944786972)

Ραντεβού στο Γήπεδο!!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...