Ουάρντα: «Μου επιτέθηκαν, γιατί επιστρέφω στον ΠΑΟΚ – Συνελήφθησαν οι δράστες»

Ουάρντα: «Μου επιτέθηκαν, γιατί επιστρέφω στον ΠΑΟΚ – Συνελήφθησαν οι δράστες»
Ουάρντα: «Μου επιτέθηκαν, γιατί επιστρέφω στον ΠΑΟΚ - Συνελήφθησαν οι δράστες»


16/05/2020 – 14:22

Ένα δυσάρεστο περιστατικό με θύμα τον Αμρ Ουάρντα συνέβη την Παρασκευή, όταν μία ομάδα ατόμων του επιτέθηκε στη γέφυρα του Πηνειού μπροστά από καφέ, όπου βρισκόταν παρέα με τον φροντιστή της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο οποίος επίσης χτυπήθηκε.

Ο Αιγύπτιος εξτρέμ, που ανήκει στον ΠΑΟΚ και αποχώρησε ουσιαστικά προ ημερών από τη θεσσαλική ομάδα, στην οποία είχε δοθεί δανεικός, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο μπορεί να έγινε η συγκεκριμένη επίθεση.

«Στην Ελλάδα υπάρχουν προβλήματα μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ. Οπότε, μου επιτέθηκαν, καθώς είναι οι τελευταίες μου ημέρες εδώ και θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Δεν τραυματίστηκα. Το άτομο, το οποίο με συνόδευε, έχει μώλωπες», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο 26χρονος εξτρέμ εξιστορήθηκε το περιστατικό στο eg24.news: «Έτρεχα στον δρόμο για προπόνηση. Περίπου δέκα άτομα με είδαν. Έτρεξαν προς το μέρος και μου ζήτησαν να συνεχίσω και να μη φύγω από την ομάδα. Η αστυνομία συνέλαβε τα άτομα και το θέμα τελείωσε γρήγορα».

Ο Ουάρντα έγραψε επίσης σε οπαδική σελίδα: «Σας ευχαριστώ όλους στη Λάρισα. Είναι πολύ λυπηρό που προσπαθώ να τους βοηθήσω όλους στην ΑΕΛ και την πόλη και κάποιοι άνθρωποι προσπάθησαν να κάνουν αυτό που έκαναν. Σας αγαπώ όλους στη Λάρισα και σέβομαι την ΑΕΛ. Σας αγαπώ και σας σέβομαι όλους. ΑΕΛΑΡΑ!».

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...