Ο Β. Μαθιουδάκης νέος διευθυντής στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου

Σε σειρά αλλαγών σε θέσεις που περιλαμβάνονται στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Ναυπακτίας, προχώρησε ο δήμαρχος Βασίλης Γκίζας τις τελευταίες ημέρες, με τις σχετικές επίσημες μάλιστα ανακοινώσεις αυτών να έχουν ήδη ανέβει στο Διαύγεια. Στη σημαντικότερη όλων περιλαμβάνεται το ότι νέος Διευθυντής της υπηρεσίας αναλαμβάνει ο Βασίλης Μαθιουδάκης, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Γιώργου Κέστου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του emprosnews.gr υπέβαλε την παραίτησή του. Παρακάτω θα διαβάσετε και τις σχετικές αποφάσεις έτσι όπως αναρτήθηκαν χθες, με το Β. Μαθιουδάκη, βέβαια, ακόμα να αναφέρεται ως αναπληρωτής προϊστάμενος της υπηρεσίας κάτι όμως που σύντομα θα αλλάξει και τυπικά.

Ως προς το λόγο για τον οποίο ο δήμος προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, όπως λακωνικά μας δήλωσε ο Β. Γκίζας σε επικοινωνία που είχαμε, είναι ότι πρόκειται για αποφάσεις οι οποίες μέσω της αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών έχουν ως στόχο την ακόμα καλύτερη απόδοσή τους. Μάλιστα, όπως μας πρόσθεσε, καμία εξ αυτών δεν σχετίζεται με την πορεία έργου ή έργων, τα οποία ο δήμος έχει δρομολογήσει ή ήδη υλοποιεί.

Αναλυτικά για τα πρόσωπα και τις αλλαγές που έγιναν αναλαμβάνοντας καίρια πόστα στην ΤΥ του δήμου, στο Διαύγεια αναφέρονται τα εξής:

1. Ορίζουμε ως αναπληρωτή του Προϊσταμένου Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, τον υπάλληλο του Δήμου μας Μαθιουδάκη Βασίλειο του Εμμανουήλ, Κλάδου Π.Ε Μηχανολόγων με βαθμό Α΄, Προϊστάμενο του Τμήματος Μεταφορών και Συγκοινωνιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας.
2. Μετακινούμε τον υπάλληλο του Δήμου μας Μαθιουδάκη Βασίλειο του Εμμανουήλ, Κλάδου Π.Ε Μηχανολόγων με βαθμό Α΄, από Προϊστάμενο στο Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής και Διαφάνειας και τον τοποθετούμε από 15-4-2020 Προϊστάμενο στο Τμήμα Μεταφορών και Συγκοινωνιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, του Δήμου μας.
3. Ορίζουμε ως αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδίου Πόλεως της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, την υπάλληλο του Δήμου μας Σερεμέτη Λαμπρινή του Δημητρίου, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α , από τις 15 -04-2020 και μέχρι την τοποθέτηση νέου Προϊσταμένου, κατόπιν επιλογής από το υπηρεσιακό συμβούλιο.
4. Ορίζουμε ως αναπληρωτή Προϊστάμενο του Τμήματος Υπηρεσίας Δόμησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, τον υπάλληλο του Δήμου μας Λαουρδέκη Αθανάσιο του Σταύρου, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α , από την 15-04-2020 και μέχρι την τοποθέτηση νέου Προϊσταμένου, κατόπιν επιλογής από το υπηρεσιακό συμβούλιο.
5. Ορίζουμε ως αναπληρωτή Προϊστάμενο του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής και Διαφάνειας, τον υπάλληλο του Δήμου μας Παλιάτσα Θεόδωρο του Κων/νου, κλάδου ΤΕ Πληροφορικής με βαθμό Β΄, από την 15-04-2020 και μέχρι την τοποθέτηση νέου Προϊσταμένου, κατόπιν επιλογής από το υπηρεσιακό συμβούλιο
6. Ορίζουμε ως αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Μελετών και Τεχνικών Εργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, την υπάλληλο του Δήμου μας Καραγεώργου Παρασκευή του Περικλή, κλάδου ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών Δομικών Εργων με βαθμό Α΄, από την 15-04-2020 και μέχρι την τοποθέτηση νέου Προϊσταμένου, κατόπιν επιλογής από το υπηρεσιακό συμβούλιο.
7.Μετακινούμε την υπάλληλο του Δήμου μας Καζανά Μαγδαληνή του Παναγιώτη, κλάδου Τ.Ε. Πολιτικών Μηχανικών Εργων Υποδομής με βαθμό Α, από Προϊστάμενη στο Τμήμα Μελετών και Τεχνικών Εργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και την τοποθετούμε από 15-4-2020 Προϊστάμενη στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου μας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...