Ο Δημήτρης Καραχάλιος υποψήφιος με το συνδυασμό «Δωρίδα για όλους» στη Δημοτική Ενότητα Τολοφώνας

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Η παράταξη «Δωρίδα για Όλους», με επικεφαλής τον αναγνωρισμένο πλέον Πανελλαδικά από τις διακρίσεις του Δήμαρχο Δωρίδος Γιώργο Καπεντζώνη, ανανεώνεται διαρκώς. Ενσωματώνοντας και αυτή τη φορά νέα αξιόλογα πρόσωπα, με επιτυχημένο επαγγελματικό και κοινωνικό βίο, αλλά και ενεργούς πολίτες που κατά το παρελθόν στεκόντουσαν κριτικά απέναντι.

Αυτό αναδεικνύει στους Δημότες μας, αλλά και στη μερίδα αυτών που απαξιώνουν το έργο της Δημοτικής Αρχής προς παραπλάνηση της κοινής γνώμης, ότι κάτι καλό συμβαίνει στους κόλπους της παράταξης μας. Ειδάλλως, η παράταξη «Δωρίδα για Όλους» θα φυλλορροούσε αντί τελικά να ενισχύεται διαρκώς.

Δεν μονοπωλήσαμε ουδέποτε σαν παράταξη την απόλυτη ορθότητα των έργων μας. Καθώς επίσης, αποφύγαμε διαχρονικά να παρουσιάζουμε μαγικές λύσεις πέραν των δυνατοτήτων μας σαν Δήμος, προς προσωρινή άγραν ψήφων και παραπλάνησης του εκλογικού σώματος, ειδικότερα κατά την προεκλογική περίοδο.  Στεκόμαστε μόνο στο γεγονός ότι η πλειοψηφία των δημοτών, μας αναγνωρίζει ότι διοικούμε με αυταπάρνηση, αίσθηση συνέπειας και νοικοκυροσύνης. Έχοντας το συλλογικό συμφέρον των Δωριέων, σαν πρώτιστο μέλημα μας.

Με γνώμονα τη σύγκριση και όχι τη σύγκρουση, ανακοινώνω την πρόθεση μου να διεκδικήσω εκ νέου την εκλογή μου σαν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δωρίδος με την παράταξη «Δωρίδα για όλους», προσβλέποντας στη δική σας στήριξη. 

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Καραχάλιος

Αντιδήμαρχος Δωρίδος    

*Ο Δημήτρης Καραχάλιος κατάγεται από την Γλυφάδα Δωρίδος. Είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Βελίγκου και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά. Για 32 χρόνια υπηρέτησε στο ΙΚΑ σαν διοικητικός υπάλληλος. Ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση διατελώντας παράλληλα για 16 χρόνια μέλος του ΔΣ της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ στα οποία για 2 χρόνια σαν Αντιπρόεδρος του ΔΣ.  Επιπλέον για 26 χρόνια διετέλεσε μέλος του ΔΣ των εργαζομένων ΙΚΑ Δυτικής Ελλάδας εκ των οποίων στα 4 σαν Πρόεδρος του ΔΣ. Επί 25 χρόνια  εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος μέχρι και σήμερα τόσο στον Καποδιστριακό Δήμο Τολοφώνος όσο και στον Καλλικρατικό Δήμο Δωρίδος, εκ των οποίων διετέλεσε 4 χρόνια αντιδήμαρχος, 2,5 χρόνια Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και 4 πρόεδρος ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ του Δήμου Δωρίδος.  



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...