Ο Δημήτρης Μπίμπας υποψήφιος με τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΜΠΑΣ: «ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΙΖΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ»

Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Μπίμπα, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

Ο Δημήτρης (Τάκης) Μπίμπας δήλωσε σχετικά: «Και σε αυτές τις εκλογές στηρίζω τον Δήμαρχο Βασίλη Γκίζα και το συνδυασμό μας «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ». 

Με τον Βασίλη μας συνδέει σχέση αμοιβαίας συμπάθειας, εκτίμησης και φιλίας πολλών ετών. 

Στο πρόσωπό του αναγνωρίζω δε, όλες εκείνες τις ικανότητες που πρέπει να έχει ένας Δήμαρχος, όπως η εργατικότητα, η ηθικότητα και πλέον η εμπειρία που έχει αποκομίσει.  Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το έργο που παρουσίασε κατά την πρώτη θητεία του, το οποίο έθεσε σε τροχιά ανάπτυξης την Ναυπακτία.

Με τη στήριξη όλων των ναυπακτίων, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί για το καλύτερο για τον τόπο μας και στη νέα θητεία του».

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Μπίμπας γεννήθηκε στα Κρυονέρια Ναυπακτίας το 1954. 

Μεγάλωσε στη Ναύπακτο όπου ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές και ασχολήθηκε με το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου.

Με το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων δημιούργησε τη δική μου επιχείρηση με ηλεκτροτεχνικό υλικό με την επωνυμία «Ηλεκτροτεχνική Ναυπάκτου». Επιχείρηση που λειτουργεί για 30 συναπτά έτη.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Παπαδογεώργου και μαζί έχουν τρία παιδιά, τον Σπύρο ηλεκτρολόγο, την Αγγελική Γεωπόνο-Οινολόγο και τον Χρήστο Μηχανικό Η/Υ.

Στο παρελθόν έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Αποδοτίας, πρόεδρος του Συλλόγου Κρυονεριτών Ναυπακτίας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...