Ο Κωνσταντίνος Κάππας και ο Σωκράτης Πατσίκας…

kon-kappas-sokr-patsikas-639x419…παίζουν «ΤΑΒΛΙ» στο Κηποθέατρο Αγρινίου

Μετά τις επιτυχημένες soldout παραστάσεις στην Αθήνα, «το ΤΑΒΛΙ» πάει να παίξει σε περιοδεία στην επαρχία και στις 5 Ιουλίου έρχεται στο Κηποθέατρο Αγρινίου.

Πρόκειται για συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΒΑΛΑΣ και ο Κωνσταντίνος Κάππας με τον Σωκράτη Πατσίκα μας μίλησαν για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους και τα μελλοντικά τους σχέδια.

–         Τέλειωσαν λοιπόν οι παραστάσεις στην Αθήνα και ξεκινάτε περιοδεία. Πώς ήταν η μέχρι τώρα συνεργασία σας αλλά και η αποδοχή του κόσμου;

Κων. Κ.: Μετά την επιτυχημένη πορεία των δύο χρόνων που έπαιξε το ΤΑΒΛΙ στην αυλή του Ψυρρή, φέτος συνεργαστήκαμε με το Σωκράτη στον ίδιο φυσικό χώρο όπου ο κόσμος αγκάλιασε την παράσταση και το θέατρο ήταν γεμάτο κάθε βράδυ. Μάλιστα η συμμετοχή των θεατών μερικές φορές με σχόλια την ώρα της παράστασης ήταν τέτοια που μας εμψύχωνε ακόμη περισσότερο. Ο Σωκράτης είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, μπήκε αμέσως στο ρόλο και έδωσε τα δικά του στοιχεία κρατώντας όμως την αυθεντικότητα του χαρακτήρα που υποδυόταν, κάτι που άρεσε στον κόσμο και μας το έδειχνε. Ξεκινάμε λοιπόν την περιοδεία μας με πρώτο σταθμό το Αγρίνιο, μιας και είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα μου θεωρώ ότι μου φέρνει και γούρι και είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίξω στον τόπο που γεννήθηκα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...