Ο Κύβος ερρίφθη…Επικεφαλής της νέας δημοτικής παράταξης ο Τάκης Λουκόπουλος

Πρώτη συνάντηση σαράντα ατόμων πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενία.Η απόφαση τους ήταν  να προχωρήσουν στην ιδρυτική  διακήρυξη της νέας δημοτικής παράταξης στις 15 Δεκέμβρη  με επικεφαλής τον Τάκη Λουκόπουλο. Το  όνομα της δημοτικής παράταξης δεν έγινε  γνωστό κάτι που αναμένεται να γίνει στις 15 Δεκεμβρίου όπου θα πραγματοποιηθεί  η ιδρυτική διακήρυξη.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πιθανά ονόματα…1)Κοτσανάς ο Τζόκερ
    2) Εσύ στον Δήμο εγώ στην Βουλή
    3) Πάρε σβάρνα τα χωριά και τα κλαρίνα
    4) The Garden Party Boys ( εκ του συγκροτήματος Beach Boys)

    όποιος βρει την σωστή απάντηση κερδίζει μια ΔΙΚΗ του Κίνηση Πολιτών ατομικής χρήσης να την κάνει ότι αυτός νομίζει…!!!!

  2. TAKH NOMIZΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ,ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΣ.

  3. <> ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ

  4. Ο ΤΑΚΗΣ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ 40%+ ΓΙΑΥΤΟ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΓΧΩΝΕΙ ΔΙΠΛΑ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΧΤΥΠΑΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ ΓΙΝΕΤΕ.

  5. Συμφωνώ μαζί σας κ. Ανώνυμε. Ο κύριος Τάκης θα ήταν για την πόλη μας η Αρίστη Επιλογή, όμως οι παρέα του άκρως επικίνδυνη.

  6. Ε! ποιοι είναι πια αυτοί οι 40 “προύχοντες” της πόλης που αποφάσισαν για τον επόμενο “άρχοντα” της Ναυπάκτου ?
    Και γιατί τα ονόματά τους παραμένουν μυστικά?
    Ή μήπως είναι οι …εξής πέντε …!

  7. Τα ίδια δε μας ανακοίνωσαν και το Ιούνιο. Τωρα καλα Χριστούγεννα .. Ως τότε θα έχει εξαφανιστεί τελείως !

  8. Πάθος, πολύ πάθος και χολή διαβάζω στα σχόλιά σας. Μη ξεχνάτε όμως, ότι είναι πολύ νωρίς σήμερα να ξεκινήσει οποιαδήποτε κίνηση, άλλωστε και ο Μπουλές ακόμα επίσημα δεν ξεκίνησε. Απ’ την άλλη οι “προύχοντες” 40 ή 5 που είναι γύρω από τον Τάκη είναι γνωστοί Ναυπάκτιοι με θετικά και πολλά αρνητικά τους. Σίγουρα όλοι σήμερα ψάχνουμε τον τέλειο δήμαρχο με τους τέλειους συμβούλους. Αυτοί ξεκινάνε απ’ ότι λέτε με τον ΤΕΛΕΙΟ άνθρωπο για δήμαρχο, εσείς ποιόν άλλον καλύτερο προτείνετε; Ο Μπουλές με ποιούς ξεκίνησε; Σίγουρα πάντως φίλοι του Τάκη δεν είστε, όσο και να δηλώνετε. Αν θέλεις να τον βοηθήσεις και διαφωνείς με την κίνησή του, δεν εκφράζεσαι εδώ – ανώνυμα- για αποκτήσεις κερκίδα. Ο φίλος τον φίλον εν πόνοις και κινδύνοις ου λείπει.

  9. Όλοι συμφωνείτε βλέπω ότι ο Τάκης Λουκόπουλος είναι ότι καλύτετρο θα μπορούσε να μας συμβεί για δήμαρχος. Άρα όσοι αγαπούν αυτόν τον τόπο πρέπει να αισθάνονται πολύ ευχαριστημένοι, που βρέθηκε ο κ. Τάκης να ηγηθεί του Δήμου. Επειδή το σύστημα στην τοπική αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα ειναι δημαρχοκεντρικό, ο επικεφαλής του Δήμου είναι το Α και το Ω. Τα υπόλοιπα όλα που γράφετε είναι εκ του πονηρού.

  10. Οι κλακαδόροι της τελειότητας και της πρέφας, συνωμοτούν να εκλέξουν πάντα αυτόν που δεν υπάρχει τριγύρω μας! Στοιχηθείτε με κάποιον απ’ όλους, αυτούς τους περιφερόμενους (γιατί κάποιος απ’ αυτούς θα μας προκύψει) και σεις θα λέτε πάλι στα καφενεία, εγώ τα ‘λεγα!! Την επόμενη τετραετία ή πενταετία πάλι θα τα ξαναλέτε … και έτσι θα περνά δυσάρεστα η ζωή μας. Αν δε νοιώθεις ικανός να προσφέρεις και εσύ, άγνωστε, τότε τι τα θες τα «μηνύματα» και τα «σχόλια»; Κατάλαβα βγάζεις το άχτι σου. Αλλά σε ποιόν απευθύνεσαι γενναίε μου ;;;

  11. δημαρχος ειναι σιγουρα ο τακης λουκοπουλος δεν υπαρχει καλυτερος .Τωρα η επιλογη των στελεχων της παραταξης του ειναι αρμοδιοτητα δικη του .Υπαρχουν ατομα που θελουν να βοηθησουν τον τοπο τους και ξερουν και απο διοικηση και δεν ειναι λαμογια βασικο αυτο.Μακαρι να θελουν να ασχοληθουν για το καλο αυτης της πολης σε αυτες τις δυσκολες συνθηκες .Η περιοδος που ερχεται θα ειναι για ολους τους δημουςη χειροτερη. Που να βρεθουν ατομα να ασχοληθουν και με τι κουραγιο οταν οι μισοι και πλεον ελληνες θα εχουν εξαθλιωθει απο τη φτωχεια την ανεργια και την ανεχεια¨

  12. Το σίγουρο είναι ότι θα αυξήσει τα ποσοστά της κίνησης πολιτών,γιατί για κάτι τέτοιο πρόκειτε, αλλά εως εκεί. Και το πιο βασικό θα υπάρχει και μια αξιοσέβαστη αντιπολίτευση στο δήμο Ναυπακτίας!!

  13. Το ότι ένας σωστός και έντιμος άνθρωπος ασχολείται με τα κοινά είναι καλό. Και δήμαρχος να μη βγει ελπίζω με το ήθος του να προσφέρει στην πόλη και από την αντιπολίτευση. Ο κόσμος ξέρει να εκτιμάει και να αξιολογεί. Κάποια στιγμή θα γίνει και δήμαρχος. Εδώ έγιναν άλλοι και άλλοι. Άλλωστε το ότι είναι καλός άνθρωπος δεν σημαίνει ότι θα είναι και καλός δήμαρχος. Σήμερα ο δήμαρχος πρέπει να είναι τεχνοκράτης και γνώστης του τρόπου λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πάντως είναι σίγουρο ότι μπορεί να φανεί χρήσιμος για το Δήμο αρκεί να υψώσει το ανάστημά του και σταθεί στο ξέφωτο και όχι κάτω από ομπρέλες άλλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...