Ο Σύνδεσμος Ιστορικών Καφέ Ευρώπης στην ΗORECA

Ο Σύνδεσμος Ιστορικών Καφέ Ευρώπης στην ΗORECA

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και εφέτος η HORECA, μια έκθεση που ξεπερνά τα standards πολλών άλλων διεθνών εκθέσεων του είδους της.

 Εφέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης στην έκθεση είχε ενεργό συμμετοχή και παρουσία ο Σύνδεσμος Ιστορικών Καφέ Ευρώπης (EHICA) – που έχει ιδρυθεί στα Χανιά της Κρήτης, με έδρα το ιστορικό καφέ «Κήπος», όπου λειτουργεί αδιάλειπτα στον Δημοτικό Κήπο Χανίων, από το τέλος του 19ου αιώνα!
Κατά την τετραήμερη διάρκεια της έκθεσης o ιδρυτής και πρόεδρος του EHICA, κ. Βασίλης Σταθάκης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει – εκτός των άλλων – και με τον κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και τον κ. Νίκο Χουδαλάκη, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Forum A.E, και να τους ενημερώσει εκτενώς για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου. Κορυφαία αυτών, το Διεθνές Συνέδριο «Πολιτιστικές Διαδρομές» του Συμβουλίου της Ευρώπης, που θα πραγματοποιηθεί 7-9 Οκτωβρίου 2020 στα Χανιά της Κρήτης, αλλά και για η Πολιτιστική Διαδρομή «Δρόμος Ιστορικών Καφέ», η οποία ευρίσκεται σε εξέλιξη. 

Η συμμετοχή του EHICA στην διεθνή έκθεση της HORECA σηματοδοτεί την αρχή μιας σειράς παρουσιών του Συνδέσμου σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITISMOS/354661-O-Syndesmos-Istorikon-Kaphe-Eyropes-sten-EORECA ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...