Ο Χάρι Πότερ επιστρέφει στα… βιβλιοπωλεία

Ο Χάρι Πότερ επιστρέφει στα… βιβλιοπωλεία
Δύο νέα σχολικά βιβλία από το Χόγκουαρτς, άκρως κατάλληλα για νέους μάγους.
Αν σας έλειψε ο Χάρι Πότερ και η μαγική παρέα του, ο καιρός της αναμονής μόλις τελείωσε. Τουλάχιστον όσον αφορά τους μικρούς φίλους, αφού οι μεγαλύτεροι που ανυπομονούν για την επόμενη κινηματογραφική ταινία, θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα.

Ο κόσμος της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ εμπλουτίζεται με δύο ακόμα βιβλία, δύο ειδικές εκδόσεις των σχολικών βιβλίων των μαθητών του Χόγκουαρτς «Το κουίντιτς ανά τους αιώνες» και το «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται». Στο «Το κουίντιτς» δίνονται οι απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα των φίλων του Χάρι Πότερ όπως, από πού προήλθε η Χρυσή μπάλα Σνιτς, πώς δημιουργήθηκαν οι Μπλάτζερ και γιατί οι Περιπατητές του Γουίγκταουν κεντούν μπαλτάδες στους μανδύες τους. Μάλιστα, σημειώστε ότι αυτή η έκδοση έχει ανατυπωθεί σύμφωνα με το αυθεντικό αντίγραφο της Βιβλιοθήκης του Χόγκουαρτς, βιβλίο το οποίο συμβουλεύονται οι οπαδοί του Κουίντιτς σε καθημερινή βάση…

Το βιβλίο «Φανταστικά ζώα» από την άλλη, βρίσκεται σε κάθε σπίτι μάγων αφού αποκαλύπτει πού ζει το Πεντάποδο, τι τρώει το Πάφσκιν και γιατί δεν είναι καθόλου σοφό να αφήνουμε γάλα στη βεράντα για το Ναρλ. Τα δύο αυτά βιβλία θα κυκλοφορήσουν από τις εκδόσεις Ψυχογιός, ενώ όσοι θέλετε να τα προπαραγγείλετε ηλεκτρονικά στο www.psichogios.gr, σημειώστε ότι η παράδοσή τους θα ξεκινήσει από 5 Δεκεμβρίου. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Κόμικ Ριλίφ για τη βελτίωση της ζωής πολλών -λιγότερο προνομιούχων- παιδιών.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...