Πάγκαλος: «Να αυτοκτονήσουμε αν κυβερνήσει ο Τσίπρας με τον Καμμένο»

Πάγκαλος: «Να αυτοκτονήσουμε αν κυβερνήσει ο Τσίπρας με τον Καμμένο»
Σε πόλωση του πολιτικού σκηνικού φαίνεται να οδηγούμαστε.  “άρωμα” εκλογών μπροστά; Πιθανόν, όμως για μια ακόμη φορά ο Πάγκαλος θέλει να τορπηλήσει το ήρεμο- όπως φαίνεται- πολιτικό σχήμα. Άλλωστε, ο πρώην υπουργός,  πολιτικά ορθώθηκε μέσα σε εποχές που η πόλωση ήταν ψωμοτύρι στην πολιτική αρένα.

Ο πρώην αντιπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, και επί  χρόνια υπουργός των κυβερνήσεων του κινήματος, με άρθρο του στην Καθημερινή προτείνει να αυτοκτονήσουμε όλοι μαζί, αν ποτέ κυβερνήσει  τον τόπο ο Τσίπρας με την υποστήριξη του Καμένου.

Άμεση ήταν η αντίδραση των δυο κομμάτων. Από την πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων η απάντηση ήρθε διά στόματος Παύλου Χαϊκάλη λέγοντας  πως «τι να πει ένας πολιτικά πεθαμένος; Είναι ντροπή του» Αλλά ο  ΣΥΡΙΖΑ,  σήκωσε το γάντι απαντώντας πως πρόκειται για «πολιτικό ζόμπι», που θα έπρεπε να ντρέπεται.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναφέρθηκε και στον πρόεδρος του της ΔΗΜΑΡ, χαρακτηρίζοντας τον Φώτη Κουβέλη ως «άχρηστο». Ο Εκπρόσωπος του κόμματος,  Θόδωρος  Μαργαρίτης, θεώρησε ανάξιο λόγου να σχολιάσει τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...