Πάτρα:Άγνοια για το αποτέλεσμα των εξετάσεων δηλώνουν στο thebest η οικογένεια και οι δικηγόροι.

Σοκαριστική εξέλιξη σχετικά με την υπόθεση που έχει ταράξει το πανελλήνιο- Η έκθεση του ιατροδικαστή αναφέρει πως ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια

Σοκαριστική εξέλιξη προέκυψε το απόγευμα της Δευτέρας σχετικά με την υπόθεση που έχει ταράξει το πανελλήνιο με τον θάνατο των τριών παιδιών, καθώς η έκθεση του ιατριδικαστή αναφέρει πως ο πιο πρόσφατος θάνατος, αυτός της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα δημοσιεύματα που προέκυψαν το απόγευμα της Δευτέρας, η νεκροψία, η νεκροτομή αλλά και η επιστημονική εξέταση του 9χρονου κοριτσιού, εντόπισε αλλοίωση στο οστό της μύτης της Τζωρτζίνας που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες. Στην ουσία, η μικρή Τζωρτζίνα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή εισέπνευσε αέριο το οποίο προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς και τον αιφνίδιο θάνατο της.

Το thebest, επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας, ο οποίος επεσήμανε πως η οικογένεια και ο ίδιος δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα. “Δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Δεν έχουμε γνώση κανενός αποτελέσματος ακόμη” δήλωσε χαρακτηριστικά. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο άλλος δικηγόρος της οικογένειας. 

Το ίδιο δηλώνει στο thebest και ο πατέρας των παιδιών ο οποίος είναι αναστατωμένος από τα δημοσιεύματα .Όπως επισημαίνει, προσπαθεί μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας να επικοινωνήσει με τον ιατροδικαστή, αλλά δεν έχει καταστεί, ακόμα, δυνατό. “Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα για αυτό. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε για να ενημερωθούμε. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει” λέει.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...