Πήρε θέση και ο πρόεδρος της κοινότητας Περιθωρίου – Να ξέρουν καλά ότι οι πολίτες δεν παραπλανούνται από την εικονική πραγματικότητα των άφαντων συμβούλων

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Θα ήθελα να εκφράσω τη δυσαρέσκεια μου για την όλη ενέργεια του εν λόγω συμβούλου που μετέβη στην Περιφέρεια και εξέφρασε τις λανθασμένες απόψεις του δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα για την λειτουργεία της διάβασης στον Εύηνο ποταμό.

Ενημερώνω λοιπόν ότι οι κάτοικοι  των δύο κοινοτήτων  Γαλατά – Περιθωρίου που επλήγησαν και εξακολουθούν να πλήττονται από την επικρατούσα κατάσταση, ούτε ανάγκη έχουν από αυτόκλητους σωτήρες ούτε από αδιόριστους στρουθοκαμηλιστές.

Όλοι εμείς μαζί , κάτοικοι, συντονιστική επιτροπή ,αντιδήμαρχος, πρόεδροι, όποτε χρειάστηκε να βγούμε μπροστά είμασταν όλοι εκεί ενωμένοι.

Αγωνιστήκαμε, αγωνιζόμαστε και αγωνιούμε για την όλη κατάσταση. Στο πλευρό μας έχουμε την Περιφέρεια, τον Δήμαρχο και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου μας.

Τώρα εάν υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις- παραφωνίες… «το χρήμα πολλοί εμίσησαν, την δόξα ουδείς». Όμως, με το να μεταβαίνουν στις δημόσιες υπηρεσίες κάποιοι σύμβουλοι αυτόβουλα  και να εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις τους χωρίς την σύμφωνη γνώμη- γνώση-του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που ανήκουν, δεν επιτελούν έργο.

Αυτοί που τους έχουν στους συνδιασμούς τους καλό θα ήταν να μην επιτρέπουν τέτοιου είδους παρασκηνιακές συμπεριφορές.

Να ξέρουν καλά ότι οι πολίτες δεν παραπλανούνται από την εικονική πραγματικότητα των άφαντων συμβούλων που έχουν σαν κύριο μέλημά τους, την αυτοπροβολή τους.

Κοινός στόχος μας, εμάς των αιρετών, η ανάδειξη καθώς και η λύση των προβλημάτων που τόσα χρόνια ταλανίζουν τον δήμο μας για ένα καλύτερο αύριο των δημοτών μας.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Περιθωρίου

Δαδάνης Γεώργιος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...