Παίζει πάλι δυνατά για το Final Four του 2020 η Αθήνα

Παίζει πάλι δυνατά για το Final Four του 2020 η Αθήνα

Η Euroleague ετοιμάζεται ν’ αποφασίσει για την πόλη που θα φιλοξενήσει το Final Four την επόμενη σεζόν.

 Το Παρίσι έμοιαζε μέχρι χθες να είναι το μεγάλο φαβορί, ωστόσο η υποψηφιότητα της Αθήνας έχει σύμφωνα με πληροφορίες κερδίσει και πάλι έδαφος τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι που «τρέχουν» το project παρουσίασαν όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις στην Euroleague σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι. Το κόστος του event θα φτάσει και μπορεί να ξεπεράσει τα 4.000.000 ευρώ, ενώ θα καλυφθεί σε ποσόστο 80% από την κυβέρνηση και 20% από τον Δήμο Αθηναίων. Καμία ομάδα δεν θα επιβαρυνθεί, δηλαδή, σε περίπτωση που διεξαχθεί το F4 στη χώρα μας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις γύρω από το ζήτημα, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως η Αθήνα έχει προστεθεί στις ισχυρές υποψηφιότητες και για το Final Four του 2021, σε περίπτωση που επιλεχθεί τελικά το Παρίσι για το 2020.

Η πρωτεύουσα της Γαλλίας παραμένει σε θέση βασικού ανταγωνιστή, καθώς ο Τζόρτι Μπερτομέου και οι συνεργάτες του θέλουν να κάνουν άνοιγμα στην συγκεκριμένη αγορά μετά και την επερχόμενη είσοδο της Βιλερμπάν στη λίγκα. 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/359185-Paizei-pali-dynata-gia-to-Final-Four-toy-2020-e-Athena ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...