Παλικαρίσιο διπλό για τον Ατρόμητο…Φωτο

Το Αντίρριο ήταν αυτό που έχασε την πρώτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν στο 20′ σε σέντρα του Σκανιά η κεφαλιά του Ευθυμιόπουλου πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 25′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ του Στέλιου Δάρλα το οποίο κέρδισε ο Σωκράτης Τζωρτζόπουλος σε ανατροπή του από τον Ζαχαρόπουλο. Στο 41′ ο Ατρόμητος έφερε το ματς στα ίσα όταν ο Παπαποστόλου εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο του γηπέδου, η μπάλα έφτασε στην μικρή περιοχή με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα αφού ο τερματοφύλακας της Δόξας, Ευθυμίου, αιφνιδιάστηκε. Στο 45′ ακυρώθηκε γκολ της Δόξας καθώς ο Στέλιος Δάρλας πριν πάρει την κεφαλιά έκανε φάουλ στον αμυντικό του Ατρομήτου. Ο Ατρόμητος στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου σημείωσε και δεύτερο τέρμα όταν σε σέντρα του Ευθυμιόπουλου ο Μπανιάς στόπαρε μέσα στην μεγάλη περιοχή με το στήθος και με ένα εξαιρετικής ομορφιάς σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ευθυμίου.
Η Δόξα στο β’ ημίχρονο μπήκε αποφασισμένη να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ αλλά ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Στο 55′ σουτ του Ασημακόπουλου μπλόκαρε ο Καραδήμας. Στο 62′ ο Παπαποστόλου εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  Η Δόξα θα μπορούσε να ισοφαρίσει όταν στο 70′ ο Κωνσταντίνου επιχείρησε σέντρα και ο Ντόβρος έκανε το σουτ στην κίνηση με τον Πετσίνη να αποκρούει σε κόρνερ. Στη συνέχεια ο Ασημακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ ο Δημήτρης Καμζέλης βρίσκεται μόνος στη μικρή περιοχή προσπαθεί να πιάσει την κεφαλιά αλλά έπιασε “αέρα”. Στο επόμενο λεπτό σουτ του Καμζέλη και ο Καρδήμας απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ.  Το 2-2 έγινε στο 80′ όταν ο Παναγιωτόπουλος έκανε τη σέντρα από αριστερά στο πίσω δοκάρι και ο Ασημακόπουλος με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Καραδήμα. Το Αντίρριο βγήκε μπροστά να πετύχει το γκολ της νίκης και σε μία αντεπίθεση της Δόξας στο 83′ ο Ασημακόπουλος βρήκε με κεφαλια΄τον Δάρλα που ήρθε τετ-α-τετ με τον Καραδήμα με τον τελευταίο να μπλοκάρει. Οτι δεν κατάφερε η Δόξα το κατάφερε ο Ατρόμητος. Στο 87΄ σε σέντρα του Ευθυμιόπουλου ο Κάπο έπιασε κεφαλιά απέκρουσε ο Ευθυμίου αλλά ο Κάπο πήρε το ριμπαουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους τρείς βαθμούς της νίκης στο Αντίρριο.
Δόξα Καινουρίου (Κώστας Γιωτόπουλος): Ευθυμίου, Πύθουλας (46′ Ντόβρος), Κωνσταντίνου, Παναγιωτόπουλος, Δάρλας Στ., Κόκκαλης, Σούζα, Τζωρτζόπουλος Δ. (62′ Γκορόγιας), Καμζέλης Κ., Καμζέλης Δ., Τζωρτζόπουλος Σωκρ. (40′ λ.τ. Ασημακόπουλος)
Ατρόμητος Αντιρρίου (Περικλής Παπαποστόλου): Καραδήμας, Κάκκος Β., Μυλωνάς Σ., Πετσίνης, Παπαποστόλου, Ζαχαρόπουλος, Ευθυμιόπουλος, Αναγνωστόπουλος (89′ Μυλωνάς Χ.), Μπανιάς, Κάκκος Ν., Σκανιάς (64′ Κάπο).
olatagoal.gr
_DSC8900.jpg_DSC8901.jpg_DSC8902.jpg_DSC8903.jpg_DSC8904.jpg_DSC8905.jpg_DSC8907.jpg_DSC8909.jpg_DSC8911.jpg_DSC8912.jpg_DSC8914.jpg_DSC8915.jpg_DSC8916.jpg_DSC8918.jpg_DSC8919.jpg_DSC8920.jpg_DSC8922.jpg_DSC8925.jpg_DSC8926.jpg_DSC8927.jpg



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...