Παραιτήθηκε ο Ρέσλερ, μετά την ήττα των Φιλελευθέρων

Παραιτήθηκε ο Ρέσλερ, μετά την ήττα των Φιλελευθέρων
Ο αποκλεισμός έφερε παραιτήσεις! Ο λόγος για τον Φίλιπ Ρέσλερ των Φιλελευθέρων, που υπέβαλε την παραίτησή του, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο DPA, μετά την αποτυχία του κόμματος να μπει στη γερμανική Βουλή.

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν ο αρχηγός του γερμανικού Κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP), Φίλιπ Ρέσλερ, και οι υπαρχηγοί του, σύμφωνα με πηγές του Γερμανικού Πρακτορείου «DPA».

Σύμφωνα με το DPA, μάλιστα, και η ηγεσία του Κόμματος των Πρασίνων σχεδιάζει να υποβάλει την παραίτησή της, μετά την πτώση που σημείωσε το κόμμα στις χθεσινές γερμανικές εκλογές.

Η απόφαση των αρχηγών του κόμματος, Κλαούντια Ροτ και Τζεμ Οζντεμίρ, όπως αναφέρεται, ελήφθη ενόψει του συνεδρίου των Πρασίνων, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τους ερχόμενους μήνες.

Οι Ροτ και Οζντεμίρ κάλεσαν σύσσωμη την ηγεσία του κόμματος να παραιτηθεί, δήλωσαν πηγές προς το Γερμανικό Πρακτορείο. Εξάλλου, ο κοινοβουλευτικός ηγέτης των Πρασίνων, Φόλκερ Μπεκ, ανακοίνωσε ήδη ότι δεν θα είναι και πάλι υποψήφιος για τη θέση που κατέχει.

ΕΥΡΩΠΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...