Παρουσία των καμερών η “επίσημη πρώτη” του Άδωνι Γεωργιάδη

Παρουσία των καμερών η
Είναι αναμφίβολα ο «σταρ» του νέου κυβερνητικού σχήματος. Δεν πρόλαβε να πιάσει δουλειά σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης και οι τηλεοπτικές κάμερες του είχαν στήσει… καρτέρι έξω από το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να καταγράψουν την πρώτη του εμφάνιση στο υπουργείο και να του ζητήσουν δηλώσεις.
Αν και σαφώς λιγότερο ομιλητικός απ’ ότι είχαμε συνηθίσει έως τώρα, ο νέος υπουργός Υγείας  δεν απογοήτευσε τους δημοσιογράφους. “Με περιμένει ένα πολύ δύσκολο έργο” δήλωσε κοιτώντας χαμογελαστός τις κάμερες, τονίζοντας «είναι ώρα για δουλειά». Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για μεγάλα προβλήματα, που πρέπει να επιλυθούν, υποσχέθηκε ότι «δεν θα αδικήσουμε κανέναν» και τόνισε ότι έχει έρθει η ώρα να πληρώσουν οι έχοντες και οι κατέχοντες.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους ο νέος υπουργός Υγείας, σήμερα θα έχει την πρώτη σύσκεψη με τους υφυπουργούς Αντώνη Μπέζα και Ζέτα Μακρή, με τους οποίους προσμένει ότι θα έχει αγαστή συνεργασία.

Υπενθυμίζεται πως χθες, στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Αντώνης Σαμαράς απηύθυνε αυστηρή σύσταση στους υπουργούς να κάνουν «λίγες εμφανίσεις στην τηλεόραση», να «αποφεύγουν τις θεατρικότητες», να προσέχουν την προσωπική τους συμπεριφορά και να έχουν «δωρικό ύφος».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...