Πασίγνωστη παρουσιάστρια: Προσπάθησα να αποκτήσω ένα ακόμη παιδί, αλλά δεν ήρθε…

Πασίγνωστη παρουσιάστρια: Προσπάθησα να αποκτήσω ένα ακόμη παιδί, αλλά δεν ήρθε…
Εκτός από αγαπημένο τηλεοπτικό πρόσωπο, η όμορφη παρουσιάστρια είναι και μία τρυφερή μαμά! Η ίδια, μιλώντας για τους δύο γιους της Χρήστο και Ορφέα, αποκάλυψε πως πλέον έχουν μεγάλωσει πολύ και είναι φοιτητές.
Η Βίκυ Χαρζηβασιλείου, μιλώντας στο Mothersblog.gr για τους άντρες της ζωής της με αγάπη και τρυφερότητα, αποκαλύπτει τα μικρά μυστικά μιας ευτυχισμένης οικογενειακής ζωής και εξομολογείται πως το καλύτερο «πακέτο» που έχει λάβει ποτέ στη ζωή της είναι η μητρότητα!

-Έχετε πει πως θέλατε να κάνετε και άλλο παιδί. Έχετε μετανιώσει που δεν κάνατε;

Το προσπάθησα αλλά απλά δεν ήρθε. Θα ήθελα να έχω ένα ακόμα παιδί.

-Έχετε δηλώσει παλαιότερα πως τα παιδιά σας, σας θεωρούν «γερμανό μάνατζερ». Αφορά μόνο τη διατροφή τους ή γενικότερα την ανατροφή τους;

Θα έλεγα ότι γενικότερα είμαι «γερμανός μάνατζερ». Μου το έχει πει ο μεγάλος μου γιος. Υπάρχουν αρχές και όρια στο σπίτι γιατί πιστεύω ότι χωρίς όρια κανένα παιδί δεν μπορεί να μεγαλώσει. Τα όρια μπορεί να είναι ενίοτε ενοχλητικά γιατί σε περιορίζουν, αλλά πάντα δημιουργούν βεβαιότητα και ασφάλεια σε ένα παιδί.

-Και στη διατροφή όμως βάζετε πολλά όρια. Σας αρέσει η υγιεινή διατροφή…

Χρόνια τώρα είμαι φαν της υγιεινής διατροφής και είχα χρόνια εκπομπή με ιατρικά θέματα. Διατηρώ το σάιτ μου, το omorfamystika.gr όπου αυτά που κάνω στο σπίτι για μένα, τα μοιράζομαι με τον κόσμο. Για παράδειγμα έχω άρθρα για το πώς μπορείς να χάσεις 4 κιλά λίπους σε δύο μήνες. Πώς μπορείς να χάσεις λίπος από την κοιλιά που είναι μεγάλο πρόβλημα για τους περισσότερους. Ποια είναι τα φυσικά αντιγηραντικά καλλυντικά ή τι πρέπει να κάνεις όταν επιστρέφεις από τις διακοπές και χρειάζεται το δέρμα ενυδάτωση.

-Βγαίνετε μαζί με τα παιδιά σας; Έχετε κοινά ενδιαφέροντα;

Φυσικά. Μα και διακοπές πάμε μαζί. Βλέπουμε ματς μαζί, τον ΠΑΟΚ για παράδειγμα. Ακόμα και με τις κοπελιές τους βγαίνουμε όλοι μαζί. Και το σπίτι στη Χαλκιδική κάποιες μέρες το καλοκαίρι γίνεται ξενοδοχείο με τους φίλους τους. Αυτό για μένα είναι χαρά!

-Πώς βιώσατε την περίοδο της εφηβείας τους;

Αν σας πω ότι ούτε καν θυμάμαι κάτι ιδιαίτερο που να με δυσκόλεψε; Ίσως υπήρχε λίγο περισσότερη ένταση. Αυτό που θυμάμαι στον μεγαλύτερο γιο μου είναι ότι δεν έλεγα όσα ήθελα να πω για να μην δημιουργήσω περισσότερο ένταση, όμως γενικότερα δεν είχαμε ακραίες καταστάσεις. Όσο για τον μικρό, επειδή ήταν πάρα πολύ ζωηρός και σκανταλιάρης από μικρός αλλά και εξαιρετικός μαθητής συγχρόνως!

-Ασχολείστε πολύ με τον αθλητισμό. Οι γιοι σας ακολούθησαν το παράδειγμά σας;

Ο ένας παίζει ποδόσφαιρο, ο άλλος κολυμπάει και παίζει τένις. Ήμουν σε ομάδα αλλά την τρέλα με το μπιτς βόλεϊ την απέκτησα αφού έκανα την οικογένειά μου. Οπότε μέχρι να βρω αυτό που πραγματικά μου ταιριάζει, πέρασε καιρός. Το ξεκίνησα αφού γέννησα τα δύο μου παιδιά.

-Σε μία από τις τελευταίες σας εκπομπές την περυσινή σεζόν είχατε δείξει την ενόχλησή σας on air για μία μάνα που είχε εγκαταλείψει το ανάπηρο παιδί της. Είχατε θυμώσει πολύ…

Δεν είχα θυμώσει τόσο για την πράξη της, όσο για το ότι δεν είχε μετανιώσει ουσιαστικά για όσα έκανε. Από αυτά που μου είπε, δεν βρήκα κάτι να τη δικαιολογήσω. Της έδωσα πολλές ευκαιρίες να μου δώσει έναν λόγο που το έκανε, αλλά δεν μου τον έδωσε.

-Ποιες στιγμές από τα παιδικά χρόνια του Χρήστου και του Ορφέα έχουν μείνει ανεξίτηλες στη μνήμη σας;

Σίγουρα η περίοδος στο μαιευτήριο για το πρώτο παιδί που μπαίνεις σε μία άλλη διάσταση ως γονιός γιατί αρχίζεις και συνειδητοποιείς το μεγαλείο του να έχεις δημιουργήσει μία ζωή και από εκεί και πέρα οι φρασούλες τους αλλά και τα ατυχήματά τους που ήταν μέσα σε ένταση και αγωνία. Οι επιτυχίες τους στο σχολείο, οι εκφράσεις αγάπης τους, ακόμα και το πώς μιλούσαν σαν μωρά.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...