Πετρόπουλος: Κατεβλήθησαν 630 εκατ. ευρώ στους συνταξιούχους με το έκτακτο επίδομα

Πιστώθηκαν 629.600.000 ευρώ, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνταξιούχων διαβεβαίωσε ο διοικητής του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, (ΕΦΚΑ) Αθανάσιος Μπακαλέξης. Το ποσό που αφορά το έκτακτο επίδομα για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων, κατατέθηκε στο σύνολό του, στους λογαριασμούς των συνταξιούχων ενημέρωσε ο υφυπουργός Εργασίας, αρμόδιος για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος.

Αν και υπήρξαν περιπτώσεις ότι όπου οι συνταξιούχοι δεν έλαβαν το βοήθημα και υπήρξαν παράπονα, αυτό αφορά κατά κύριο λόγω συνταξιούχους που δεν έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς και το θέμα θα διευθετηθεί σύντομα. Ο  κ. Πετρόπουλος, επεσήμανε ότι οι συνταξιούχοι που πληρώνονται οι συντάξεις τους μέσω των τραπεζών βρήκαν τα ποσά του επιδόματος στον λογαριασμό τους.

Ο κ. Μπακαλέξης εξήγησε ότι «Αυτό μπορεί να συμβεί. Αλλά το επίδομα έχει διανεμηθεί παντού και είναι ακριβώς το ποσό που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός ότι θα δοθεί». Στην συνέχεια, ο υφυπουργός Εργασίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ, τόνισε ότι αυτή είναι η πρώτη πληρωμή που έκανε ο ΕΦΚΑ με μεγάλη επιτυχία.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...