Πλήρωσε την αστοχία του ξανά ο Προμηθέας…

cebccf80ceb1cebbceb1cebccf80ceb1cebdceb7cf83-cebacebfcebacebfcf83cebfcf85cebbceb1cf83-cebacebbceb1ceb4cebfcf83 (1)Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Αετού Σταμνάς στο γήπεδο του Ξηροπηγάδου με αντίπαλο το Προμηθέα Γαβρολίμνης. Οι γηπεδούχοι  είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν το παιχνίδι αλλά το πρόβλημα σχεδόν σε όλα τα φετινά παιχνίδια του Προμηθέα είναι το τελείωμα στις φάσεις που δημιουργούν οι παίχτες του.Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν  στο 68’ μετά από ανατροπή του Γεωργίου στον  Χόντο πέναλτι για την ομάδα της Σταμνάς την εκτέλεση αναλαμβάνει  ο Παστρωμάς 0-1. Στο 81’ ο Κοκοσούλας με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Προμηθέας: Τσακανίκας, Μπαλκούρας, Διαμαντόπουλος, Γεωργίου, Κλάδος (73’ Σαγάνης), Ζέλιος Κ., Μιχαλόπουλος, Δαδάνης, Καλαβρουζιώτης, Νεμποτάκης,Μπαλαμπάνης (70’ Τριώτης Β.).

Αετός Σταμνάς: Θεοδωρακόπουλος, Χόντος, Νταλακούρας Γ. (57’ Βασιλογιάννης),Τσιλιπάνος, Τσούτσας, Νταλακούρας Α., Λιούλιος (68’ Ζιάκας), Ζήσης, Καραπιπέρης (83’ Κουκουγιάννης) Παστρωμάς, Κοκοσούλας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...