Ποιος ήταν ο διάσημος τραγουδιστής και ιμάμης που επέβαινε στο μοιραίο αεροσκάφος (Φωτογραφίες)

Μεταξύ των 47 επιβαινόταν του αεροσκάφους τύπου ATR-42 της εταιρίας Pakistan International που συνετρίβη κοντά στην πόλη Αμποταμπάντ συγκαταλέγεται και ο αστέρας της πακιστανικής τηλεόρασης και μουσικής σκηνής, Τζουνάιντ Τζαμσέντ.

Ειδικότερα, ο 52χρονος επέστρεφε στο Ισλαμαμπάντ μαζί με τη σύζυγό του, Νάχια, έπειτα από θρησκευτική εκδρομή στο Σιτράλ με τη θρησκευτική ομάδα Tableegi.

Μόλις, μάλιστα, έγινε γνωστό πως στο αεροσκάφος επέβαινε ο Τζαμσέντ, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό του Πακιστάν, το Twitter κατακλύστηκε από μηνύματα αγάπης για τον ίδιο και την οικογένειά του.

«Επιβεβαιώθηκε ότι ο φίλος και γείτονάς μου Τζουνάιντ Τζαμσέντ βρισκόταν στη μοιραία πτήση. Αλλάχ δείξε έλεος», «Ο Τζουνάιντ Τζαμσέντ ήταν στο αεροσκάφος. Μόλις μίλησα με την αδελφή του. Παρακαλώ προσευχηθείτε για όλους τους επιβάτες», «Χάσαμε το θρύλο μας», «Σοκαρισμένος και συντετριμμένος», «Ένα μεγάλος μέρος των παιδικών μου χρόνων μόλις πέθανε σήμερα», «Ήταν ίσως ο πιο καλός τραγουδιστής του Πακιστάν τις τελευταίες δύο δεκαετίες», «Δεν έχω λόγια. Δε μπορώ να το πιστέψω», «Θα βρίσκεται στην καρδιά των Πακιστανών», ήταν μόνο μερικά από τις εκατοντάδες αναρτήσεις θαυμαστών του τραγουδιστή στο Twitter.

O Τζαμσέντ έγινε ευρέως γνωστός στη γενέτειρά του τη δεκαετία του 1980 χάρη στο συγκρότημα «Vital Signs», το οποίο λάτρεψαν οι νέοι της εποχής, μετατρέποντάς το σε ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά σχήματα της χώρας.

Μάλιστα, το κομμάτι «Dil Dil Pakistan» έχει χαραχτεί στην καρδιά των Πακιστανών, οι οποίοι το τραγουδούν ακόμα καθώς το θεωρούν «εθνικό τραγούδι».


 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...