«Πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ»

kke-thumb-largeΘα μιλήσει η Τσώλου Φωτεινή, μέλος του Γ.Π. Β/Δ ΕΛΛΑΔΑΣ


Το ΚΚΕ δηλώνει «παρών» σε κάθε πόλη της Ελλάδας, με γνώμονα τις αποφάσεις του 19ου Συνέδριου. Ανοίγει το δρόμο στις σημερινές δύσκολες συνθήκες για την εναλλακτική διέξοδο για το λαό, διατυπώνοντας  πρόταση εξουσίας προς την εργατική τάξη, τα άλλα λαϊκά στρώματα, για την οριστική και μοναδικά σίγουρη έξοδο από το φαύλο κύκλο των καπιταλιστικών κρίσεων, για την ευημερία του λαού και της νεολαίας.

Αποφάσεις που παλεύουμε να μπουν στη ζωή . Έχουμε τη θέληση, την αποφασιστικότητα, το υψηλό αίσθημα ευθύνης, τη ρεαλιστική αισιοδοξία για να πάμε μπροστά.

Έχουμε εμπιστοσύνη  στο λαό και τον   καλούμε σε αγωνιστική συμπόρευση μαζί μας. Χωρίς να  βάζουμε όρο να συμφωνήσετε σε όλα μαζί μας, σε όλο το Πρόγραμμά μας. Εμείς δεν ζητάμε κομματική ταυτότητα στον εργάτη, στον υπάλληλο, στον επαγγελματία, στο νέο και τη νέα, στη γυναίκα της λαϊκής οικογένειας, ούτε ρωτάμε τι ψήφιζε μέχρι χτες.

Η πρόταση του ΚΚΕ δίνει διέξοδο. Στηρίζεται στη δύναμη του λαού, στη δύναμη της πείρας, της ικανότητας, της θέλησης για μεγάλες αλλαγές κι όχι για απλά φτιασιδώματα που μακιγιάρουν απλώς και στην πρώτη μπόρα αρχίζει να ξεφτίζει το «σοβάτισμα».

 

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...