ΠΟΣΠΕΡΤ σε διοίκηση ΕΡΤ για κορωνοϊό: Σας καλούσαμε να πάρετε μέτρα και εσείς κωφεύατε

ΠΟΣΠΕΡΤ σε διοίκηση ΕΡΤ για κορωνοϊό: Σας καλούσαμε να πάρετε μέτρα και εσείς κωφεύατε
ΠΟΣΠΕΡΤ σε διοίκηση ΕΡΤ για κορωνοϊό: Σας καλούσαμε να πάρετε μέτρα και εσείς κωφεύατε


12/03/2020 – 16:38

Επιστολή προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ Γιώργο Γαμπρίτσο έστειλε η ΠΟΣΠΕΡΤ με αφορμή το πρώτο κρούσμα.

Μεταξύ άλλων καλεί έστω και τώρα να ληφθούν προληπτικά «και για όλο το προσωπικό όχι μόνο εκεί που παρουσιάστηκε το κρούσμα όλα τα απαραίτητα  μέτρα που θα δράσουν αποτελεσματικά  υπέρ της προστασίας όλων όσων εργάζονται και κυκλοφορούν στο ραδιομέγαρο  στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ και στα εξωτερικά συνεργεία μεταδόσεων».

«Τα υποτυπώδη μέτρα  που πήρατε, πολύ αργά όπως τα μπουκαλάκια με το αντισηπτικό στα τουρνικέ της εισόδου και έξω από τις τουαλέτες  ή τα μαντηλάκια και το οινόπνευμα που βάλατε στα control των studio προχθές, γνωρίζατε ότι δεν μπορούν εμποδίσουν την διασπορά αυτού του ιού στους εργαζόμενους και στους επισκέπτες» τονίζει η ΠΟΣΠΕΡΤ και προσθέτει:

«Δεν είναι ώρα όμως για καταγγελίες και επιμερισμό ευθυνών. Είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλουμε με κάθε τρόπο, ώστε με ψυχραιμία  σύνεση και σοβαρότητα  όλοι να αντιμετωπίσουμε και αυτό το πρόβλημα, έχοντας πλήρη συναίσθηση της  αποστολής της  ΕΡΤ και του Δημόσιου ρόλου της, ειδικά  αυτή  την δύσκολη περίοδο .

ΥΓ: Έχουμε  την πληροφορία ότι  αρνείστε  να  εφαρμόσετε την ΠΝΠ  που αφορά στην χορήγηση άδειας ειδικού σκοπού  σε συναδέλφους γονείς ανηλίκων παιδιών και τις ευπαθείς ομάδες.

Σας καλούμε να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να εφαρμόσετε  και αυτό το αναγκαίο για  τη δημόσια υγεία  και   την  διευκόλυνση  των συναδέλφων μέτρο».

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...