Προηγήθηκε αλλά λύγησε ο Ατρόμητος Αντιρρίου

Νίκη με ανατροπή της Α.Ε. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου με 4-2 επί του Ατρόμητου Αντιρρίου. Σε ένα μάτς με πολύ καλό ρυθμό οι Αγρινιώτες πήραν το τρίποντο, πήγαν στους έξι βαθμούς και ανάσαναν βαθμολογικά, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που παρέμειναν στους τέσσερις βαθμούς.

Ρεπορτάζ: ‘Αγγελος Πολύζος

Ο Ατρόμητος πήρε κεφάλι στο σκόρ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ράπτη, για να έρθει η ισοφάριση στο 19ο λεπτό με τον Αλπέντζο, και η πλήρης ανατροπή λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι απο τον Σπύρο Κοκώνη. Στο 63ο λεπτό ο Θανάσης Καμμένος με δυνατό σούτ θα ανεβάσει τον δείκτη του σκόρ σε 3-1, για να μέιώσει ο Ρουμπάτης στο 77′ σε 3-2. Το τελικό 4-2 πέτυχε ο Σπύρος Κοκώνης με σούτ λίγο κάτω απο το κέντρο, σε άδεια εστία, στο τελευταίο λεπτό της καθυστέρησης (υπήρξε αρκετή καθυστέρηση λόγω τραυματισμού του Μπίμπα, που αντικαταστάθηκε)

Κυριότερες φάσεις και γκόλ:

4′ Γκόλ 0-1: Ο Ράπτης εκτελεί απευθείας φάουλ λίγο έξω απο την περιοχή και δεξιά, η μπάλα κοντράρει στο τείχος, αλλάζει πορεία, και καταλήγει στα δίχτυα του Αυγέρη.
11′ Κόρνερ του Βασιλάρη απο δεξιά κεφελιά του Αλπέντζου άουτ
15΄Κόρνερ του Δημαρά κεφαλιά του Πετσίνη άουτ
19′ Γκόλ 1-1: Ο Αλπέντζος λίγο έξω απο την περιοχή κάνει συρτό σούτ, η μπάλα περνάει απο πολλά πόδια και καταλήγει στην δεξιά γωνία του Μπίμπα.
26΄Δυνατό σούτ του Κώστα Κοκώνη διώχνει με τις γροθιές ο Μπίμπας
43΄Ο διαιτητής Ασημάκης σφυρίζει πεναλτι για χέρι του Παναγιωτόπουλου μέσα στην περιοχή, εν μέσω έντονων διαμαρτυριών απο ποδοσφαιριστές και τον πάγκο των φιλοξενούμενων.
44′ Γκόλ 2-1: Ο Σπύρος Κοκώνης εκτελεί το πέναλτι και παρά την προσπάθεια του Μπίμπα που βρίσκει την μπάλα, δίνει προβάδισμα την ομάδα του.
54′ Πλασέ του Καμμένου μέσα απο την περιοχή αποκρούει ο Μπίμπας διώχνοντας την μπάλα σε πλάγιο.
63΄Γκόλ 3-1: Ο Καμμένος απο την γωνία της περιοχής δεξιά κάνει δυνατό σούτ, ο Μπίμπας βρίσκει τη μπάλα που καταλήγει στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα.
77′ Γκόλ 3-2: Σέντρα απο δεξιά του Εθυμιόπουλου ο Ρουμπάτης στην πορεία της μπάλας με προβολή την στέλνει στα δίχτυα μείώνοντας το σκόρ για την ομάδα του.
97′ Γκόλ 4-2: Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ, ο Καραδήμας προωθήθηκε καθώς ήταν η τελευταία φάση του αγώνα, και σε αντεπίθεση ο Σπύρος Κοκώνης απο τον χώρο του κέντρου με σούτ έστειλε την μπάλα στην άδεια εστία διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Α.Ε. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου (Γιώργος Γιάκος): Αυγέρης, Πανταζή (87΄Μπίστας), Κωστόπουλος, Ε. Κοκώνης, Ρόκος, Αλπέντζος, Καμμένος (87′ Σώζος), Κ. Κοκώνης, Σ. Κοκώνης, Βασιλάρης(61′ HYSENAJ), Σπυριλιώτης

Ατρόμητος Αντιρρίου (Ανδρέας Καλαβρουζιώτης): Μπίμπας (85′ λ.τ. Καραδήμας), Χαραλαμπόπουλος, Κάκκος (90′ Σπηλιώτης), Ράπτης, Παναγιωτόπουλος, Πετσίνης (65΄Ψυχογιός), Δημαράς (65΄Ευθυμιόπουλος), Ρουμπάτης, Μανιάτης, Μπούζας, Κατσίκας (90′ Αθανασόπουλος)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...