«Πόλεμος» ΕΛ.ΑΣ.-Χρυσής Αυγής

«Πόλεμος» ΕΛ.ΑΣ.-Χρυσής Αυγής
«Πόλεμος» μεταξύ αστυνομίας και Χρυσής Αυγής έχει ξεσπάσει μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν μέλη της οργάνωσης στη Ραφήνα.
Ήδη η ΕΛ.ΑΣ. με εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια διενεργεί ελέγχους στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της οδού Δηληγιάννη ενώ έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για τα τάγματα εφόδου που πραγματοποίησαν επεισόδια σε Ραφήνα, Μεσολόγγι και Καλαμάτα.    

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ραφήνας ενώ σταματά η «διάθεση αστυνομικών για την ασφάλεια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής καθώς κρίνεται ότι πρέπει «να αποφεύγεται, η άνευ υπαιτιότητας των παρισταμένων αστυνομικών, συγκάλυψη ποινικών αδικημάτων και η σύγκρουση καθηκόντων, ανάμεσα στα καθήκοντα προστασίας που τους έχουν ανατεθεί και στην υποχρέωσή τους για καταδίωξη και σύλληψη των παρανομούντων».

Της απόφασης εξαιρούνται όσοι αστυνομικοί διατίθενται για τη φρούρηση των κεντρικών Γραφείων της Χρυσής Αυγής και για την προστασία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος.

Η Χρυσή Αυγή απαντά με μηνύσεις ισχυριζόμενη πως «οι άνθρωποι είναι εντελώς ανενημέρωτοι, αστοιχείωτοι και διακωμωδούν τους ίδιους τους εαυτούς τους: ούτε ένας αστυνομικός δεν έχει διατεθεί για τη φρούρηση των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής. Ποιους θα αποσύρουν λοιπόν; Αυτούς που δεν έχουν διαθέσει ποτέ, παρ’ όλο που το ορίζει ο Νόμος; παρ’ όλο που η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που έχει δεχθεί πλήθος δολοφονικών τρομοκρατικών επιθέσεων στα κεντρικά της γραφεία;»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...