Πότε θα μιλήσουν στην Πάτρα οι πολιτικοί αρχηγοί

Οσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές της 21ης Μαΐου , τόσο τα κομματικά επιτελεία εντείνουν τον αγώνα τους, ρίχνονας στην μάχη τα δυνατά τους”όπλα” που δεν είναι άλλα από τους αρχηγούς τους.

Στην Πάτρα ήδη οι νομαρχιακές επιτροπές των κομμάτων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ προετοιμάζονται για την υποδοχή των αρχηγών τους.

Η αρχή θα γίνει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα έλθει στην Πάτρα την Παρασκευή 5 Μαΐου. Θα ξεκινήσει από το πρωί και θα κάνει περιοδεία στο νομό Ηλείας. Το απόγευμα θα βρεθεί στην Πάτρα, όπου στις 7μμ. στο γήπεδο της ΕΑΠ θα γίνει η κεντρική εκδήλωση.

Η ΝΔ , ωστόσο, προγραμματίζει και μια ακόμη εκδήλωση μόλις τρεις ημέρες πριν τιην εκλογική αναμέτρηση. Συγκεκριμένα στην Πάτρα θα γίνει συγκέντρωση, μπροστά από το εκλογικό κέντρο (Αγ. Ανδρέου και Ερμού), την Πέμπτή 18 Μαΐου με κεντρικό ομιλητή τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Θα παραστεί και θα χαιρετήσει την εκδήλωση, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας θα έρθει στην Πάτρα την Παρασκευή 19 Μαΐου, προκειμένου να μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου.

Στο μεταξύ αύριο Πέμπτη 3 Μαΐου στις 19:30 θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κόμματος, που βρίσκεται στην οδό Αγ. Ανδρέου, με παράλληλη παρουσίαση των 12 υποψηφίων της Αχαΐας. Ομως η συγκέντρωση θα γίνει επί της πλατείας Τριών Συμμάχων για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα έρθει στην Πάτρα την Παρασκευή 12 Μαίου και θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 19:30, στην Μαιζώνος και Αγίου Νικολάου.

Εξάλλου, σήμερα Τετάρτη 3 Μαΐου στις 18:00 στο βιβλιοπωλείο Πολύεδρο στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη νέα γενιά με ομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου.

ΚΚΕ

Στην Πάτρα θα βρεθεί και ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση που θα διοργανωθεί στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου.

εθνικές εκλογές 2023

πηγη tempo24



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...