Π.Καραΐσκος (Πρ.τ.κ.Κεντρικής): Καμία αναφορά στα Ορεινά-Αν δεν μας θέλετε να το πείτε

Τη “βόμβα” δημιουργίας Ορεινού δήμου και απόσχισής τους από τον δήμο Ναυπακτίας πρότεινε ο πρόεδρος της τ.κ.Κεντρικής Π.Καραΐσκος παίρνοντας τον λόγο στον απολογισμό πεπραγμένων του δήμου.

Ο κ. Καραΐσκος εξέφρασε την πικρία του ότι δεν ακούστηκε τίποτε για τον Ορεινό όγκο.Δεν υπήρξε εκπροσώπηση ούτε στην ετήσια γιορτή του Μανιταριού που διοργανώθηκε στο χωριό,για να λάβει την απάντηση από τον δήμαρχο ότι ήταν θέμα επιλογών λόγω της έκθεσης εναλλακτικού τουρισμού με την επωνυμία Νostos που βρισκόταν σε εξέλιξη,παράλληλα με την εκδήλωση της Κεντρικής.

Καταλήγοντας  ο πρόεδρος σημείωσε,ότι ορισμένες υπηρεσίες και υπάλληλοι δείχνουν αποστροφή στο πρόσωπό μας.Αν δεν μας θέλετε,κατέληξε ο κ.Καραΐσκος να μας το πείτε……



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αποτελεί μεγάλη πρόκληση και συγχρόνως απαξίωση για ολόκληρη την Ορεινή Ναυπακτία στην σημερινή επί 3ωρο απολογιστική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας, που κανένας από την Δημοτική αρχή, δεν τοποθετήθηκε σε θέματα της περιοχής της Ορεινής Ναυπακτίας. Ούτε το όνομά της δεν αναφέρθηκε.Το μόνο που αναφέρθηκε ήταν, μετά την καταγγελία του Προέδρου της Τ.Κ. Κεντρικής κ. Καραϊσκου. τον οποίο προσωπικά συγχαίρω, για την αχαρακτήριστη συμπεριφορά της Δημοτικής αρχής, από τον Δήμαρχο κ. Λουκόπουλο ότι <> χωριά των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Αθαν. Κούκουνα και Θωμά Κοτρωνιά, (συμβούλων της πλειοψηφίας). Κύριοι,λίαν επιεικώς είσθε, αχαρακτήριστοι. Ο Δήμος Ναυπακτίας δεν είναι μόνο η πόλις της Ναυπάκτου. Αν αυτό το πιστεύεται, όπως έμμεσα αποδείξατε απόψε, να μας το πείτε καλύτερα <> για να ξέρουμε και εμείς της Ορεινής Ναυπακτίας το τι μας περιμένει και το τι πρέπει να κάνουμε.

  2. 2η ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ……………από τον Δήμαρχο κ. Λουκόπουλο ότι πως δεν αναφερθήκαμε. Δεν είπαμε οτι διαθέσαμε 470.000 ευρώ για την Αράχωβα και 1.000.000 ευρώ για την Αποδοτία. χωριά των δημοτικών συμβούλων……………………… ………να μας το πείτε καλύτερα , ντόμπρα, για να ξέρουμεκαι εμείς…………………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...