Σεργουλόπουλος: “Βλάκας όποιος κάνει τηλεόραση και πιστεύει ότι μπορεί να κρατήσει μόνο για αυτόν την προσωπική του ζωή”

Σεργουλόπουλος:
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλάει πάντα χωρίς αναστολές  είτε για την προσωπική του ζωή είτε για τα επαγγελματικά του.
 Σε συνέντευξή του στο TV ΕΘΝΟΣ, o ίδιος λέει ότι ήδη έχει μπει μέσα του το “ζουζούνι της ανησυχίας” για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν με την εκπομπή”.

“Απ’ ό,τι συζητάμε με την Μαρία, δεν προσανατολιζόμαστε να αλλάξουμε εντελώς τη φόρμα εκπομπής. Και αυτό γιατί έχουμε απίστευτη οικειότητα με τον κόσμο, μια φοβερή χημεία και όλο αυτό δε θέλουμε να το χάσουμε. Αυτό δε σημαίνει, παρ’ όλα αυτά, πως δεν πρόκειται να υπάρξουν κινήσεις ανανέωσης”.

Για το συμβόλαιό του με το STAR, εξηγεί:
“Το συμβόλαιο που υπογράψαμε ήταν για μία συν μία χρονιά, δηλαδή ανανεώσαμε για φέτος με την οψιον να συνεχίσουμε και του χρόνου. Έτσι και θα γίνει. Θα έρθει το καλοκαίρι, θα συζητήσουμε με το κανάλι και αν είναι, θα ενεργοποιηθεί η οψιόν”.

Σε ερώτηση για το αν υπήρχουν στιγμές που στην προσωπική του ζωή, του προκαλεί αμηχανία η οικειότητα με τους τηλεθεατές, ο Φώτης Σεργουλόπουλος απαντά:

“Όποιος κάνει τηλεόραση και ιστεύει ότι την προσωπική του ζωή, την καθημερινότητά του, μπορεί να την κρατήσει αυστηρά και μόνο για αυτόν, είναι βλάκας”.

Όσο για τη σχέση του με την Μαρία Μπακοδήμου, ο ίδιος λέει ότι… θα γεράσουν παρέα.
“Καλά, για να γλιτώσω τη γκρίνια της (γέλια) πρέπει να πω πως η Μαρία δε θα μεγαλώσει ποτέ, μόνο εγώ θα μγαλώσω”.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...