Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του 33χρόνου στον Εύηνο. Αύριο ο τραγικός επίλογος.

18:21:Νεότερη ενημέρωση: Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του άτυχου 33χρόνου στον Εύηνο σύμφωνα με τις Ιατροδικαστικές εξετάσεις. Αύριο Κυριακή στις 12:30 το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Κουτσοχέρι Μεσολογγίου.

10:41: Σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγο δύτης της πρώτης ΕΜΑΚ Ελευσίνας εντόπισε τη σορό του άτυχου 33χρόνου.Αυτην ώρα μεταφέρεται στο Νοσοκομείο του Ρίου για να γίνει νεκροψία νεκροτομη.

08:35 ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνεχίζονται από τις πρώτες πρωινές ώρες οι έρευνες για να εντοπίσουν τον 33χρόνο απο το Κουτσοχερι Μεσολογγίου.Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr δύτης της 1ης ΕΜΑΚ Ελευσίνας πραγματοποιεί έρευνα στη λεκάνη ηρεμίας του ποταμού και συγχρόνως ανδρες με βάρκα της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών θα συνεχίζουν τις έρευνες σε ολόκληρο τον ποταμό.Επίσης όπως αναφέραμε στις έρευνες συμμετέχουν εθελοντές και άνδρες τις Π.Υ.Μεσολογγίου.

Συνεχής ενημέρωση:22:40: Άκαρπες μέχρι αυτή την ώρα είναι οι έρευνες για τον 32χρόνο από το Κουτσοχέρι Μεσολογγίου  που αγνοείται. Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε “λεκάνη” ηρεμίας του ποταμού στα όρια Άνω Βασιλικής και Γαβρολίμνης. Μηχανήματα από νωρίς το απόγευμα εργάζονται αλλάζοντας την ροή του ποταμού για να μπορέσει να γίνει αποστράγγιση των υδάτων στο συγκεκριμένο σημείο έτσι ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες και να εξαντληθούν οι πιθανότητες ο 32χρόνος να βρίσκεται εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr οι έρευνες σταμάτησαν πριν από λίγο για να καθαρίσουν τα νερά  και αύριο με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχιστούν και με  δύτη και την 6η ΕΜΑΚ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της Π.Υ. Μεσολογγίου και του Α.Τ. Μεσολογγίου αλλά και εκπαιδευμένοι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ.

Συνεχής ενημέρωση: 19:28  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews το κλιμάκιο που επιχειρεί για την ανεύρεση του 33χρονου,εντόπισε τα ρούχα του και το μηχανάκι του.

Οι έρευνες των αρχών εστιάζονται σε λεκάνη ηρεμίας του ποταμού στα όρια μεταξύ των περιοχών Άνω Βασιλικής και Γαβρολίμνης.

Αυτή την ώρα οι έρευνες συνεχίζονται από άντρες της πυροσβετικής υπηρεσίας της6ης ΕΜΑΚ και της αστυνομίας  στον ποταμό Εύηνο στο χωριό άνω Βασιλική .

Έναν 33χρονο από το Κουτσοχέρι αναζητά η αστυνομία μετά τη δήλωση εξαφάνισης που έκαναν οι δικοί του.

Ο άνδρας ξεκίνησε χθες το απόγευμα να πάει σε ελαιοτριβείο της περιοχής, αλλά από εκείνη την ώρα δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής και ποτέ δεν έφθασε στον προορισμό του. Η οικογένειά του ανησυχεί και απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Επί ποδός βρίσκεται και η Ομάδα Διάσωσης Μεσολογγίου, η οποία θα πάρει μέρος στις αναζητήσεις αν δεν βρεθεί άμεσα κάποιο ίχνος του αγνοούμενου άνδρα.

Εικονα απο τις έρευνες

2016-11-04_18-22-59I



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...