Κάποιες φορές στους γάμους άτομα που ξέρουν καλά το ζευγάρι βγάζουν ένα λόγο και εύχονται στο αντρόγυνο που ξεκινάει την κοινή του ζωή. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις, που ο γαμήλιος λόγος μπορεί να αποδειχθεί… κάπως άβολος.

Μία τέτοια περίπτωση είναι η παρακάτω ενός ζευγαριού στη Σκωτία. Ο Γκάρι, πίστευε ότι ο αδελφός του Ντέρεκ, που τον πάντρεψε, ήταν ο ιδανικός άνθρωπος για να πει μερικά λόγια για εκείνον και την σύντροφό του. Έτσι ο Ντέρεκ αποφάσισε να διηγηθεί μια ιστορία, η οποία έγινε viral στο TikTok.

Ο Ντέρεκ, θυμήθηκε κάποια ιδιαίτερα Χριστούγεννα και μοιράστηκε ένα ιδιαίτερο σκηνικό με τους καλεσμένους στη δεξίωση: «Ένα χριστουγεννιάτικο πρωινό, ξύπνησα στο σπίτι των γονιών μου και κατέβηκα τις σκάλες για να πάω να ανοίξω τα δώρα. Τότε η μαμά, μου είπε ότι όλο το βράδυ έκανα φασαρία, όμως εγώ της είπα ότι ήμουν στο κρεβάτι και κοιμόμουν» είπε και συνέχισε:

«Ήμασταν λοιπόν στο σαλόνι και ανοίγαμε δώρα όταν εγώ, η μαμά μου και ο μπαμπάς μου ακούσαμε ένα θόρυβο από το μικρό δωμάτιο του σπιτιού. Τότε ανέβηκα τις σκάλες, άνοιξα την πόρτα του δωματίου του Γκάρι και τον είδα πάνω από την Κίρστι, η οποία είχε σηκωμένα τα πόδια». Το ζευγάρι αντιμετώπισε με χιούμορ το περιστατικό.

Το βίντεο στο TikTok

@weareoneweddingfilms This could be the best punchline from a bestmans speech ever. #brother #bestman #fyp #funnyspeech #foryou #bestmanspeech #funnyweddingmoment #speech #bestmanspeech ♬ Lazy Sunday – Official Sound Studio

newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...