Σοκ από την απόπειρα βιασμού γνωστής ηθοποιού – Τι δηλώνει ο αρραβωνιαστικός της

Σοκ από την απόπειρα βιασμού γνωστής ηθοποιού - Τι δηλώνει ο αρραβωνιαστικός της
Αντιμέτωπη με τον παρ’ ολίγον βιαστή της ήρθε την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι καθώς διέσχιζε τη γέφυρα Μουστοξύδη, κοντά στο πάρκο της σχολής Ευελπίδων,  η 28χρονη ηθοποιός Ζωή Ζέρβα, αρραβωνιαστικιά του σκηνοθέτη Νίκου Ζερβού.
“Είχα φύγει από το γραφείο του Νίκου, και κατευθυνόμουν στην Κυψέλη. Στη γέφυρα Μουστοξύδη, ένας ξένος, πολύ ψηλός και γεροδεμένος άνδρας, που έμοιαζε Μαροκινός, με πλησίασε και ήταν έτοιμος να προβεί σε άσεμνες χειρονομίες εναντίον μου. Τρόμαξα πάρα πολύ όταν συνειδητοποίησα ότι είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα, σαφώς με σκοπό να με βιάσει. Για καλή μου τύχη όμως, πρόλαβα και αμύνθηκα, γιατί τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει kick boxing” εξομολογείται.

Στη συνέχεια όπως ανέφερε πρόλαβε να απομακρυνθεί και έντρομη κάλεσε από το κινητό της την άμεση δράση. ‘’O παρ’ ολίγον βιαστής μου, όταν κατάφερα να απομακρυνθώ, άρχισε να μου φωνάζει μιλώντας σπαστά ελληνικά: “Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνεις έτσι;  Αμέσως, αφού είδα ότι δεν αποχωρούσε, κάλεσα από το τηλέφωνο μου την αστυνομία, που ήρθε στον τόπο, και κατήγγειλα το γεγονός. Όταν με είδε να παίρνω την αστυνομία, εξαφανίστηκε” ανέφερε η 28χρονη.

Σύμφωνα με το fthis.gr  που επικοινώνησε με τον σκηνοθέτη, ο οποίος δήλωσε: “Με ενημέρωσε η Ζωή για το γεγονός, την ίδια στιγμή από το κινητό της.  Βέβαια, πρέπει να ξέρετε ότι στην περιοχή αυτή κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή, όποια ώρα της ημέρας από το να σε ληστέψουν μέχρι και να στην “πέσουν” όπως έγινε στη σύντροφο μου. Το μόνο που με στεναχώρησε ήταν η μεγάλη δημοσιοποίηση του θέματος. Είναι βέβαια δικαίωμα της να μιλήσει για το γεγονός αυτό και να ακουστεί για να προσέχουν οι γυναίκες που κυκλοφορούν στην περιοχή και το συμμερίζομαι. Απλά διαφωνώ με την τόση δημοσιοποίηση και την υπερβολή”.

Και συνεχίζει: “Η ίδια έχει κάνει καταγγελία στην Αστυνομία, αλλά δεν νομίζω  ότι θα ωφελήσει σε τίποτα να προχωρήσει σε μήνυση εναντίων αγνώστων, γιατί θα πάει… χαμένη. Ευτυχώς, κάνει μαθήματα kick boxing και αυτό είναι καλό! Για τους άλλους, όμως…  θέλω να πιστεύω ότι δεν θα το χρησιμοποιήσει ποτέ σε μένα!”.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...