Σπ.Τσέλιος: Εκ του αποτελέσματος η δημοτική αρχή Γκίζα διαχειρίστηκε καλύτερα τις δωρεές από την προηγούμενη δημοτική αρχή Λουκόπουλου

Θέση στο θέμα των δωρεών των ειταιρών στον δήμο Ναυπακτίας πήρε με την τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο ο πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.και δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Τσέλιος.

Εξηγώντας το νομικό πλαίσιο που ισχύει γενικώς,ανέφερε ότι η Ελληνική πολιτεία έχει ορίσει ότι η θέση των εκάστοτε δήμων ή περιφερειών στην εγκατάσταση ενός πάρκου,είναι γνωμοδοτική “Απλά γνωμοδοτήστε” είτε θετικά,είτε αρνητικά σημείωσε ο κ. Τσέλιος.Και αυτό συμβάινει,γιατί σε αντίθετη περίπτωση το κεφάλαιο ΑΠΕ στη χώρα μας δεν θα προχωρούσε ποτέ.

Είναι σαφές -ανέφερε ο κ.Τσέλιος-ότι ζητήσαμε κάποια οικονομικά δεδομένα κάποιοι μιάς και δεν μετείχαμε σε κάποια οικονομική επιτροπή,προκειμένου να γνωρίζουμε.

Τι δείχνουν τα στοιχεία;

Τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα,ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή διαχειρίστηκε 4 αιολικά πάρκα και οι δωρεές που έφερε ήταν ελάχιστες,με τη μίθα εταιρία να αποδίδει 48.000 ευρώ,η άλλη 24.000 ευρώ και ουτω καθ εξής,με την παρούσα δημοτική αρχή να εξασφαλίζει πολλαπλάσια οφέλη ύψους 860.000 ευρώ σε σχέση με αυτά που είχε εξασφαλίσει η προηγούμενη,βάζοντας ένα σαφές νομικό πλαίσιο.

Σαφώς και δεν θα πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη στους εργολάβους είπε ο κ.Τσέλιος και δεν θα πρέπει να υπάρχει ποτέ και το κομμάτι των δωρεών και τη διαδικασία που θα πρέπει να τηρείται από δω και πέρα, όσο περισσότερη πίεση ασκηθεί στις εταιρίες,τόσο τα οφέλη θα είναι περισσότερα.Και εκ του αποτελέσματος, φάνηκε τελικά,ότι αυτή τη δουλειά, ο κ. Γκίζας την έκανε πολύ καλά με στόχο στο μέλλον να βελτιωθεί περαιτέρω η όλη διαδικασία



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...