Στέλιος Ρόκκος: “Μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω”

Στέλιος Ρόκκος: “Μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω
O Στέλιος Ρόκκος μιλώντας στο «Down Town Κύπρου», αναφέρθηκε στο δικαίωμα του καθενός να λέει την γνώμη του και σχολίασε τα όσα δήλωσε ο Γιάννη Πλούταρχος για τα ακραία κόμματα.
Όταν ο Γιάννης Πλούταρχος μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο θέμα» είπε: «Εάν πραγματικά τα ακραία αυτά κόμματα διαχειριστούν με σωστό τρόπο και σεβασμό τα προβλήματα των Ελλήνων, θα είμαι ο πρώτος που θα τα ψηφίσει», μερίδα των media έσπευσε να τον κατατάξει σε “υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής”…

“Δεν έχω παρακολουθήσει τι είπε ο Γιάννης Πλούταρχος, αλλά έμαθα ότι τον «έκραξαν» γι’ αυτή τη συνέντευξη. Θα ήταν εγκληματικό να δηλώνει «υπέρμαχος της Χρυσής Αυγής». Αυτές είναι ιστορίες για παλιανθρώπους. Και μόνο που το σκέφτομαι δηλαδή, ανατριχιάζει η πλάτη μου. Δεν γίνεται ένας καλλιτέχνης να τάσσεται υπέρ της Χρυσής Αυγής. Πρέπει να αλλάξει αμέσως δουλειά! Αλλά, ό,τι και αν είπε, ακόμα και αν δεν συμφωνώ με την άποψή του, εγώ θα υποστηρίξω το δικαίωμά του να τη λέει. Και ειλικρινά προτιμώ οποιαδήποτε άποψη, από τη σιωπή του καναπέ!”.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...