Στήριξη στην «Ενωση Για Ολους» από Αιγιάλεια

showarticleimage2Την στήριξή τους στην παράταξη «Ενωση Για Ολους» στις εκλογές της ΕΠΣΑ στις 10 Φεβρουαρίου γνωστοποίησαν και επίσημα, με ανακοίνωσή τους, αρκετά από τα σωματεία της Αιγιάλειας. Σημειωτέον, ότι ανάμεσα στα ονόματα που υπογράφουν την ανακοίνωση-στήριξη είναι και ο νυν ταμίας της ΕΠΣΑ, Οδυσσέας Χριστόπουλος, ενώ συνεχίζουν τα παλιά μέλη της παράταξης Κώστας Ψαχούλιας, Ηρακλής Παπαγεωργίου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΑ τον Φεβρουάριο του 2013 θα βρεθούν αντιμέτωπες από τη μια μεριά οι δυνάμεις που επί μία 30ετία διοικούν και διαχειρίζονται την λειτουργία της ΕΠΣΑ και από την άλλη νέες άφθαρτες δυνάμεις με όραμα, προοπτική και όρεξη για σκληρή και ουσιαστική δουλειά που εκπροσωπούνται από την παράταξη «ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».
Υποστηρίζουμε την παράταξη «ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» και θα επισκεφτούμε σαν Αιγιαλείς όλα τα Σωματεία της περιοχής με σκοπό να ενταχθούν όσο περισσότεροι σε αυτή μας την προσπάθεια.
Η Αιγιάλεια πρέπει και θα είναι δυναμικά παρούσα στο νέο ΔΣ της ΕΠΣΑ. Πιστεύοντας στην ανανέωση και έχοντας σαν όραμα την προσπάθεια για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στην Αχαΐα ξεκινήσαμε και θα συνεχίσουμε μια δημιουργική συζήτηση με όλα τα Σωματεία της Αιγιάλειας για να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα ούτως ώστε να εκπροσωπηθούμε με τον καλύτερο τρόπο στην ΕΠΣΑ.
Κανένας δεν περισσεύει και όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε το αδιέξοδο στη λειτουργία της ΕΠΣΑ. Είμαστε δυνατοί και με τη βοήθεια όλων των Σωματείων της Αιγιάλειας θα γίνουμε δυνατότεροι έτσι ώστε η εκπροσώπηση όλων στο νέο ΔΣ να είναι αυτή που χρόνια προσδοκούσαμε.
“Xρόνια πολλά και καλή χρονιά για όλο τον κόσμο”
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΨΑΧΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...